Помер професор луцького вишу, доктор педагогічних наук Петро Гусак

19 Вересня 2019, 09:02
Петро Гусак 5520
Петро Гусак

Перестало битися серце доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри соціальної роботи та педагогіки вищої школи Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Петра Миколайовича Гусака.

Про це 18 вересня повідомили на сайті вишу.

«Ми поділяємо біль від втрати з сім’єю та друзями Петра Миколайовича та глибоко сумуємо з приводу його смерті. Вічна пам’ять…» — сказав ректор університету Ігор Коцан.

Довідка

Гусак Петро Миколайович народився 1961 року.

Закінчив Вінницьке педагогічне училище за спеціальністю «Учитель початкових класів», педагогічний факультет Київського державного педагогічного університету за спеціальністю «Педагогіка та психологія», отримавши  кваліфікацію «Викладач-дослідник з педагогіки та психології».

У 1991 році захистив кандидатську дисертацію за темою: «Підвищення ефективності засвоєння майбутніми учителями теорії навчання як системи». У 1999 році захистив докторську дисертацію за темою «Теорія і технологія диференційованого навчання майбутніх учителів початкових класів». За наукового керівництва вченого захищено 12 кандидатських дисертацій. Проведено біля 1000 год. лекційних занять зі студентами вищих навчальних закладів Польщі. Член 2-х спеціалізованих вчених рад із захисту докторських та кандидатських дисертацій (СНУ імені Лесі Українки та НПУ імені Михайла Драгоманова).

Стажувався у Вищій школі управління та адміністрації в м. Замость та у Варшавському університеті м. Варшава Польща. Стипендіат Kasy im Józefa Mianowskiego при Польській Академії Наук м. Варшава Польща.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром