Луцьким школярам показали, як працюють патрульні та роздали світловідбиваючі наліпки з Польщі

03 Грудня 2016, 12:11
2019

Маленьким лучанам провели екскурсію луцькі патрульні. Дітлахам розповіли, як небезпечно може бути на зимових дорогах в темну пору доби, дозволили посидіти в патрульних автомобілях та роздали світловідбиваючі наліпки, передані працівниками Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку.

Екскурсія для 50 школярів луцької гімназії №14 в Управлінні патрульної поліції Луцька відбулася 2 грудня, пише ІА «Волинські новини».

В події взяли участь заступник начальника патрульної поліції Луцька Роман Буховець, патрульні поліцейські Луцька, представники Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку, зокрема пан Кшиштоф Савіцкі.

Один із організаторів екскурсії,  Дмитро Авраменко розповів Район.Луцьк, чому виникла ідея повести дітлахів до патрульних.

«Уперше відвідавши управління патрульних поліцейських у Луцьку, мені самому було дуже цікаво перебувати у їхніх приміщеннях. Цікаво було бачити де патрульні проводять наради, зберігають машини, де робоче місце керівника та інших працівників. Також про патрульних весь час питає мій син Володимир. І у мене виникла ідея, чи можливо організувати екскурсію до патрульних. Адже якщо мені було цікаво, то дітям це буде ще цікавіше», – розповів Дмитро Авраменко.

Тим часом, патрульна поліція Луцька оголосила новий флешмоб у соцмережах під назвою «Захистись – Засвітись!». Для участі потрібно сфотографуватись самим, або сфотографувати своїх дітей зі світловідбиваючими предметами (наліпками, браслетами чи жилетками) та розмістити в соцмережі, передавши ініціативу друзям.












Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром