Як луцькі футболісти та шахісти обіграли житомирян

18 Вересня 2019, 11:47
1587

Уже четвертий рік керівники луцького та житомирського заводів «Кромберг енд Шуберт» організовують для своїх працівників корпоративні турніри з футболу та шахів.

На обох підприємствах є кілька футбольних команд і по одній основній, за яку грають кращі з кращих. У нашому місті – це Kroschu Lutsk, і саме вона стала чемпіоном цьогорічної корпоративної ліги Волині, – пише «Таблоїд.Волині».

Восени футбольні команди Луцька та Житомира традиційно зустрічаються на щорічному корпоративному турнірі. В ці ж дні відбуваються і змагання з шахів. І якщо минулого року команди розділили нагороди між собою: футбольний кубок залишився в Луцьку, а шаховий поїхав до Житомира, то нині лучани були налаштовані набагато рішучіше. У перший же день змагань шахісти з Луцька дали гідний бій житомирським колегам, відігравшись за минулорічну поразку.

А от з футболом все виявилось не так просто. Суперник був налаштований на перемогу будь-якою ціною. І коли на другий день турніру до фіналу вийшли найсильніші команди – «Kroschu Lutsk» (Луцьк) та «Мікс» (Житомир), всі зрозуміли, що протистояння буде напруженим.

Основний час хлопці відіграли з нічийним рахунком – 0:0, тому все вирішила післяматчева серія пенальті. Після трьох проведених ударів рахунок знову рівний – 2:2. Емоції зашкалюють, гравці в напруженні, і в Житомирі, напевно, ще ніхто так голосно не кричав: «Волинь, вперед!», як наші вболівальники. І таки «викричали»: голкіпер лучан Сергій Ціхоцький відбиває наступний удар, а нападаючий Андрій Клімішин реалізовує пенальті. 3:2, і «Kroschu Lutsk» вдруге поспіль стає чемпіоном щорічного корпоративного турніру з футболу.





















Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром