Професійні юристки зі «Самопомочі» хочуть реформувати Луцьк на зразок європейських малих міст *

26 Вересня 2015, 13:41
4454

Район.Луцьк продовжує знайомити лучан із виборчим списком ГО «Самопоміч».

Вікторія Фокіна, керівник юридичної служби «СКФ Україна». Завдяки роботі часто відвідує міжнародні заходи, має можливість обмінюватись досвідом із колегами з різних країн світу. Також Вікторія працює над глобальними проектами, проводить юридичні навчання для працівників корпорації SKF (виробничі підприємства корпорації SKF розташовані у 28 країнах світу, представництва – у 70 країнах, завдяки глобальній мережі дистриб’юторів, корпорація представлена у 130 країнах світу).


 

«Я думаю, що органи місцевої влади мають багато повноважень для того, щоб здійснювати реальні перетворення в регіоні. В Європі більшість міст є невеликими. Я була в багатьох таких містечках, які набагато менші за Луцьк. Настільки там комфортно, все зроблено для людей – і поліклініки, і магазини, - там все для людей. Різняться міста тільки розмірами, а по якості життя мало чим відрізняються одне від одного. Луцьк має всі шанси стати розвиненим європейським містом. Хочеться, щоб саме так це і було», - каже Вікторія Фокіна.

У Луцькій міській раді, куди балотується, Фокіна працюватиме над залученням інвестицій, у тому числі, з-за кордону для розвитку Луцька та області.


 

Очільниця волинського осередку партії «Самопоміч» Юлія Вусенко теж професійна юристка та викладачка. Вусенко вважає, що часто норми законодавства не дотримані в питаннях забудови міста, малого підприємництва, комунальній сфері.

«Відвідуючи різні міста і містечка за кордоном, мені завжди хотілось повернутись туди знову і знову. Я розумію, що ті міста відрізняються від Луцька за якимись критеріями. Зазвичай, це міста привабливі для туристів. Успішне місто має забезпечувати комфортне проживання його мешканців, в першу чергу, і приваблювати собою туристів, щоб сюди хотілось приїжджати знову. Луцьк повинен бути історичним і поважати те, що в ньому є. Маючи стільки пам’яток архітектури, не використовувати їх для розвитку туристичної інфраструктури - це є не нормально», - впевнена Юлія Вусенко.

Коментарі
26 Вересня 2015, 23:23
Дуже приємно бачити в політиці нових молодих людей, з їх вірою в результати і в те, що вони роблять. Вибачте, але не юристки, а юристи.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром