Кічкарівка: мешканці нарікають на брудні водойми

02 Грудня 2016, 17:10
4362 Джерело: volynnews.com

Занедбані ставки, забруднена територія, будинки-пустки – так нині виглядає територія навколо водойм у районі Кічкарівка.

Мешканці нарікають – «ця проблема для нас – не нова», – повідомляє сайт 0332.ua.

«Уже майже вісім років реакції від міської влади – нуль. Іноді ми самі збираємося на толоки, аби хоч якось облагородити територію», – розповідає жителька району Оксана Кравченко.

Жінка каже, що раніше цими ставками та зеленою територією навколо них опікувався «Рибгосп».

«А нині – вже й ні «рибгоспа», ні зелених насаджень, - нічого. Лише закинуті будівлі-пустки, де повсякчас збираються наркомани та безхатченки», – повідомила пані Оксана.

Варто зазначити, що мешканці цих районів збирали підписи щодо наведення благоустрою навколо водойм. Проте міська влада – чи то ігнорує, чи то не квапиться з прийняттям рішення про приведення до нормального стану ставків та навколишньої зеленої зони.

Чиновники, в свою чергу, ігнорують журналістів та мешканців. У начальника департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрія Крася телефон не відповідає.

Коментарі
04 Грудня 2016, 17:59
"Занедбані ставки, забруднена територія, будинки-пустки" - це полішуки з-під Білорусі чи молдавани Вам забруднили і занедбали? Чи Путлер і у цьому Вам винен? Ви Тут живете, Ви тут се...те, Ви тут і приберіть!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром