«Відкриті серця 2016» зібралися на виставці-аукціоні

03 Грудня 2016, 10:24
2205

2 грудня у Луцьку відбулась доброчинна виставка-продаж до Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями «Відкриті серця 2016».

Організували свято для особливих діток  Громадська організація «Квітка Полісся»  за сприяння Культурно-розважального центру «Адреналін Сіті», який надав для проведення заходу приміщення арт-кафе «Стоп-Кадр», громадських організацій, підприємців міста,  депутатів Луцької міської ради та інших небайдужих людей.

У залі панувала  атмосфера справжнього свята. Діти представили в залі свої малюнки, картини, паралельно проходив продаж сувенірів та творчих робіт, створених руками учасників виставки.

Під живий звук від гурту «Бет Ел» та його соліста, музиканта і художника Петра Ткачука, який виконував неймовірні пісні, діти читали вірші, пригощались солодощами, фруктами, а також активно брали участь у майстер-класі з розпису печива, який для них влаштувала майстриня-кондитер Вікторія.

Паралельно проходив аукціон з продажу сувенірів, створених руками особливих людей.  Кораблики, гірлянди, ялинки, вироби з бісеру, картини та багато інших цікавих оригінальних речей придбали благодійники під час аукціону.

За словами організаторів благодійного заходу, вилучені кошти з продажу на виставці підуть на створення студії творчості для дітей з особливими потребами, а кошти з аукціону  – безпосередньо авторам проданих творів.

Неймовірно зворушливим став виступ двох дівчаток, які виконали мелодію на арфах.

Проведений захід  - це лише один із кроків у створенні належних умов для інтеграції людей з інвалідністю в соціальне, економічне і культурне життя Луцька.
















































1
































1





1

 

Текст: Ольга АНДРІЄВСЬКА
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром