«Бачу чітку техніку та голод до навчання», – американець про луцький клуб «GARDA»

17 Вересня 2019, 18:11
1975

У Луцьку команда спортивного клубу «GARDA» мала можливість повчитися техніці боротьби у колеги з іншого континенту.

Про це інформують у «GARDі».

Андреа Патрік Салдана із США відвідав Луцьк, аби поділитися навиками та прийомами із бразильського джиу-джитсу.

«Я тренуюся у бразильському джиу-джитсу з 1996 року. Чорний пояс отримав під наставництвом Кассіо Вернека у січні 2007 року. Проте наразі тренуюся більше у дзюдо, ніж у бразильському джиу-джитсу», – розповідає Андреа.

Борець займав перші місця на чемпіонаті Сполучених штатів US Open серед синіх, фіолетових та коричневих поясів. Також став призером Gracie Open, Capital City Open та багатьох інших турнірів. Андреа розповідає, що працює більше над своїми недоліками, а не своїми сильними сторонами. Він досі тренується у Кассіо Вернека в місті Сакраменто, а також відвідує Дзюдо-клуб Сакраменто. В Україну завітав, щоб поширити свої знання з бразильського джиу джитсу.

Спортсмен поділився різними прийомами у боротьбі в партері зі спортсменами «GARDA». Розповідає, що рівень підготовки луцьких борців – високий.

«Спортивний клуб «GARDA» знаходиться на рівні з багатьма академіями (так називають школи боротьби – авт.) тут, у Північній Каліфорнії. Я бачу чітку техніку та голод до навчання. Я отримав великий досвід у Луцьку і був зачарований містом. Сподіваюся, відвідати це місце ще раз і витратити тут більше часу», – каже Андреа Салдана.
























Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром