Кривий Вал: депутати позбавили міську казну додаткових надходжень

01 Грудня 2016, 13:13
1949

Луцька міська рада не виділила 80 тисяч на встановлення двох паркоматів поблизу Візового центру на вулиці Кривий Вал, чим унеможливила надходження до бюджету за рахунок паркувального збору.

Про це Район.Луцьк розповів директор КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк.

Рішення не виділяти кошти на встановлення паркоматів депутати ухвалили на пленарному засіданні сесії Луцької міської ради у середу, 30 листопада.

Попередньо передбачалося, що два паркомати для облаштування комунальної стоянки поблизу візового центру на вулиці Кривий Вал візьмуть у розстрочку. Для першого внеску міська рада мала виділити 80 тисяч гривень, решту грошей зобов’язувалося виплатити КП «АвтоПаркСервіс».

Проте, дослухавшись до пропозиції депутата Андрія Козюри, у міській раді вирішили, що гроші давати не будуть. Олександр Мартинюк говорить, що у такий спосіб депутати позбавили міську казну значних надходжень.

Наразі перша комунальна парковка на вулиці Карпенка-Карого приносить місту від паркувального збору 60 тисяч гривень у рік. За його словами ця сума значно збільшиться після того, як підвищиться мінімальна заробітна плата, оскільки величина паркувального збору залежить від її розміру. 

Читайте також: Автостоянки, евакуатор та «чорні» паркувальники – директор «АвтоПаркСервіс» поділився секретами підприємства

Софія СІЧКУН

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром