Ветеранів: зроблять нові тротуари

25 Вересня 2015, 17:30
1978

У місті на частині вулиці Ветеранів незабаром облаштують нові тротуари.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради. 

  На вулиці Ветеранів досить інтенсивний рух як транспорту, так і пішоходів. Тут розташовані дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, дитяча поліклініка. Однак, є проблема з тротуарами. На відрізку дороги від Державного архіву Волинської області до Луцької міської дитячої поліклініки вони невлаштовані.

Цьогоріч на вулиці Ветеранів проводився капітальний ремонт дороги і було заплановано облаштувати тротуар на цьому відрізку. Директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький розповів, що в процесі робіт до нас звернулись представники підприємства «Казкова оселя», яке зводить тут житловий будинок, з пропозицією провести благоустрій цього відрізку вулиці за власні кошти. Тож на сьогоднішній день усі роботи зупинені.

Розроблено необхідну проектно-кошторисну документацію, яка нині проходить експертизу. Після цього, за словами директора департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, будуть розпочаті роботи. Він наголосив, що тут буде зміщено проїзджу частину та влаштовано нове дорожнє покриття. Крім того, з обох сторін дороги збудують тротуари. На його переконання, таким чином вдасться підвищити безпеку пішоходів та водіїв.

Іван Кубіцький зазначив, що усі роботи планується завершити до кінця жовтня.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром