«Авангард»: розпочався Національний чемпіонат з легкої атлетики

25 Вересня 2015, 17:05
1712

У Луцьку стартував І Національний чемпіонат України з легкої атлетики. 

Зокрема, на стадіоні «Авангард» зібралися спортсмени з 24 областей України і навіть з частково окупованих територій – Донецької та Луганської областей. Про це повідомяє "Під прицілом".

З самісінького ранку, 25 вересня, на стадіоні «Авангард» зібрались учасники спортивної події, які протягом дня змагатимуться в таких видах спорту, як спортивна ходьба, штовхання ядра, метання спису, стрибки у висоту та в довжину.

Спортсмени мали по кілька спроб і вже показали непогані результати. Варто зауважити, що у Всеукраїнському чемпіонаті, який проходить в Луцьку, беруть участь і багаторазові чемпіони та призери України та світу. Зокрема, Захар Міщенко з Хмельницька показав один з кращих результатів в категорії метання спису – 63 метри. 17-річний хлопець, попри свій молодий вік уже є багаторазовим чемпіоном України та брав участь у Чемпіонаті світу з легкої атлетики, який проходив у Колумбії.

«Мій особистий рекорд – 72 метри. Сьогодні я кинув на 63 метри і мій результат другий у списку. За честь нашої команди я борюся зі своїм товаришем, а загалом у нас 18 конкурентів. Тут дуже хороша спортивна база і я дуже радий що приїхав взяти участь у цих змаганнях. Це дійсно класно. Побільше б таких арен було б по всій Україні, то певно і чемпіонів було би набагато більше. В тому числі й олімпійських», - розповів у коментарі Захар Міщенко.

Загалом приїжджі спортсмени, учасники Всеукраїнського чемпіонату вже оцінили високий рівень підготовки та організації змагань і потужності спортивної бази.


 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром