У Луцьку спортсменів привітали з професійним святом

13 Вересня 2019, 10:11
1642

У Палаці учнівської молоді міста Луцька відбулись урочистості з нагоди Дня спорту та фізичної культури.

Привітати спортсменів міста 12 вересня завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, – йдеться на сайті міськради.

Подякою та Почесною грамотою міського голови нагородили найуспішніших спортсменів і тренерів. Окремо, за дорученням ДСНС, медаль за мужність та героїзм отримав Андрій Дуда, що, виконуючи обов’язки рятувальника на міському пляжі, врятував життя відпочиваючому.

«Хочеться побажати вам завжди бути здоровими, успішними, взірцями та переможцями не лише на спортивних аренах, майданчиках, а й по життю. Хочу також подякувати за ту співпрацю, що є у нас з вами, оскільки якби не було вашої спортивної мотивації – нам би не було, що робити. Надзвичайно радий тому, що ви з нами завжди в контакті, і ми можемо спільно реалізовувати ідеї», – долучився до привітань Олексій Веремійчик.

Окрім того, Подяку департаменту сім’ї, молоді та спорту було оголошено лучанам, що долучилися до розвитку спорту у нашому місті. А спортсменів із особливими досягненнями нагородили грошовими сертифікатами.

Свої виступи та вміння подарували лучанам чарлідери, триразова чемпіонка України та Республіки Білорусь зі східних танців Анжеліка Арутюнян, фрістайлер Іван Мелешко та майстри світлових ефектів «ЗЕТ-шоу».





















 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром