Боратин: чоловік вдарив п'ятирічну дитину

12 Вересня 2019, 16:57
4477

Євген Васильєв та його дружина Зоя із села Боратин Луцького району заявляють, 25 серпня що їхнього п'ятирічного сина вдарив дорослий чоловік. Родина добивається для кривдника кримінальної відповідальності.

У поліції, за словами батьків, не одразу хотіли приймати заяву, поки не з’явилося відео із камер спостереження, де чітко видно як дорослий чоловік б’є дитину, йдеться у сюжеті Ua:Волинь.

Дмитрику нещодавно виповнилося 5. Чоловікові, який, зі слів батька дитини, його вдарив, - під п’ятдесят. За словами Євгена Васильєва  — у сина окрім синців лишилася і психологічна травма:

«Він і зараз боїться, ховається від людей, боїться, що його наб’ють. До магазина сам не ходить. Боїться людей».   

Все відбулося 25 серпня у селі Боратин біля одного з місцевих магазинів. Тоді відбувався святковий фестиваль, розповідає мама хлопчика Зоя Михалик.

Каже, що поки розмовляла зі знайомою, малий побіг вибирати морозиво:

«Я вибігла, то вже нікого тут не було. Я побігла викликати поліцію», – розповіла жінка.

У поліції, за словами жінки, не одразу хотіли приймати заяву.

«Вони сказали, що то побутова травма. Вони ж одразу не хотіли приймати, поки не побачили це відео (репортер: де чоловік б’є дитину). Побачили відео, сказали, що це кримінал», – каже мама хлопчика.

«Cвята були. В понеділок вихідний. у вівторок поїхав з малим зняли побої в дитячій обласній лікарні. В нього був синець та на щоці гулька», - розповів батько хлопчика Євген Васильєв.

Чоловіка, який вдарив сина, батьки знають. Кажуть, живе у сусідньому селі.

«У мене з ним немає ніяких відношень. Я його знаю, звуть Володя, живе в селі Новостав. Щоб я забрав заяву, - він пропонував гроші», - каже батько хлопчика Євген Васильєв.

Євген розповів, що справою про побиття його сина займаються слідчі Луцького районного відділення поліції:

«Минуло 2 тижні, а з поліції ніхто нічого не говорить ще».  

Разом з батьком ми навідалися до райвідділку, де зустрілися зі слідчим.

«Зареєстроване кримінальне провадження легкі тілесні ушкодження ст. 125 ч.1 ККУ. На даний момент слідством встановлено особу, яка спричинила тілесні ушкодження дитині. На даний момент проводиться судово-медична експертиза на визначення ступеня важкості тілесних ушкоджень. У нас є виписка із лікарні, де зафіксований факт побою. Орієнтовно тиждень-два і ця справа буде в суді. Це легкий злочин. Запобіжний не буде обиратися. Експертиза є, у нас є докази», - розповів слідчий Луцького районного відділення поліції Олександр Ванюрський.

Найважливішим доказом у суді, розповів Олександр Ванюрський, стане відео з камери спостереження.

«Це вже є ключовий доказ у кримінальному проваджені. Причому прямий. Надане відео було добровільно власниками магазину»,- сказав Олександр Ванюрський.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром