Лучан закликають «мобілізуватися» на толоку

12 Вересня 2019, 16:35
1501

Лучанам пропонують саморганізуватися та очистити місто – попереду зима, до загальноміського весняного прибирання ще довго, тож всім охочим пропонують на добровільних засадах долучитися до прибирання міста.

Відповідну пропозицію Інна Захарчук озвучила у спільноті «Теревені про Луцьк».

«Сезон шашликів близиться до завершення, скоро дощик і сніжок, і все що насмітили за літо ляже під сніжок спати, а весною... ТОЛОКА, загальноміська, один раз в рік, і пару вилазок наших свідомих Лучан за власним бажанням! А насправді, ви бачили, що робиться в місцях відпочинку, в парку, біля р.Стир?! Не скажу, що люди «свині», бо кожен з вас скаже, що аяяяй, я так не роблю, а хто ж насправді це робить?! По суті не важливо! Хто прибиратиме? Оце важливо! Причому не раз на рік, а регулярно! Скажете, ВЛАДА?! Комунальні підприємства чи щось таке?! Мене це теж мало цікавить! Ми ж СВІДОМІ! Хіба нам складно це зробити?! Для себе! Я готова! А хто зі мною?! Тільки давайте не будем казати як ті мишкі з казочки Круть-верть! Тільки не я!))) Кожен з вас може бути корисним! Я в вас вірю!», – написала жінка.

Охочих вона закликала долучатися у групу однодумців, які готові взятися за таку справу.

Відзначимо, що пропозиція жінки знайшла чималу підтримку серед коментаторів. Більшість людей похалили таку ініціативу, зауваживши, що таким чином вдасться зробити місто хоч трішки комфортнішим. Однак дехто розкритикував ідею – мовляв, вони сплачують податки, тож робити за комунальників їхню роботу не збираються.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром