Дешево й надійно: як у Луцьку провести повірку лічильників води

12 Вересня 2019, 15:37
Фото ілюстративне 3286
Фото ілюстративне

КП «Луцькводоканал» організувало послугу повірки «під ключ» без демонтажу лічильника.

Про це інформують в міськраді.

«Якщо лічильник своєчасно не пройшов якісної повірки, споживача переводять на встановлені законом норми споживання води, або на загальнобудинковий прилад обліку без попередження, що у підсумку призводить до суттєвих фінансових витрат», – йдеться у повідомленні.

Ризикують і ті громадяни, які звертаються до послуг ненадійних фірм, де повірку можуть здійснити недостатньо якісно, або ж не забезпечать свідоцтва встановленого зразка про повірку.

Аби захистити лучан від усіх можливих ризиків і проблем, пов’язаних із повіркою лічильників, КП «Луцькводоканал» організувало послугу повірки «під ключ» без демонтажу лічильника, по місцю його встановлення.

Клієнтам достатньо лише подати заявку, звернувшись до центру обслуговування споживачів EVODA КП «Луцькводоканал», що по пр Соборності, 25. А далі увесь комплекс послуг по повірці, виготовленню документації та внесенню інформації в базу даних бере на себе підприємство.

Увесь комплекс робіт разом із виготовленням документації вартує 260 гривень за один лічильник. Крім того, варто врахувати, що тільки підприємство «Луцькводоканал», як надавач послуг, контролює своєчасність повірки лічильників і надає повідомлення споживачам про терміни та про необхідність проведення повірок.

У результаті повірки від комунального підприємства «Луцькводоканал» клієнт отримує офіційне свідоцтво про результат, а вся інформація автоматично вноситься у базу даних КП «Луцькводоканал». Тоді жодних проблем з експлуатацією лічильників не виникатиме.

Якщо ж споживач наважився зробити повірку лічильників «на стороні», то він все одно повинен подати підприємству КП «Луцькводоканал» свідоцтво про здійснення повірки і квитанцію про оплату цієї послуги, щоб підтвердити, що вона дійсно надавалася.

Нагадаємо – термін експлуатації лічильників – 12 років. Далі ймовірність проходження повірки несе певні ризики. У сервісному центрі EVODA адміністратор надасть рекомендації щодо кожного конкретного випадку – чи варто робити повірку лічильника, чи  все ж надійніше провести повну заміну лічильника, аби не витрачати зайвих коштів на повірку застарілого приладу. Також одразу на місці можна замовити його заміну.

Щоб замовити послугу повірки лічильників «під ключ» вам потрібно звернутися до центру обслуговування клієнтів EVODA КП «Луцькводоканал» за адресою: м. Луцьк, пр. Соборності, 25 (у дворі будинку, що напроти ресторану «Княжий двір»).

Повірка лічильників холодного і гарячого водопостачання фахівцями КП «Луцькводоканал» здійснюється без демонтажу лічильника, без порушення пломб надавача послуг та виробника лічильника по місцю його встановлення. Для здійснення процедури потрібно близько 25 хвилин.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром