Земля під домом, який згорів в центрі Луцька, може коштувати 150 тисяч доларів

12 Вересня 2019, 11:20
4291

Земля на вулиці Богдана Хмельницького, 28 у Луцьку, де нещодавно згорів закинутий будинок, може коштувати близько 150 тисяч доларів. Пожежа не змінила вартості ділянки.

Про це йдеься у сюжеті 12 каналу.

У центрі Луцька 9 вересня трапилася пожежа. Горів закинутий будинок біля міської ради. І це вже не вперше. Щоправда, цього разу він згорів вщент. Попри відсутність доказів, лучани переконані – це підпал. Коли буде відома причина загоряння – у поліції не кажуть.

У будинку часто ночували безхатченки, а ось про власника сусідам невідомо нічого. Однак ми його таки знайшли. На запитання чи пропонували продати ділянку – відповів так:

«Комерційна таємниця, назвем так. Сталася ситуація, постраждали люди, сусіди, є купа проблем. Не маю бажання це все коментувати»,  – зазначив власник будинку Олександр Олійник,

Волинські рієлтори розповіли скільки ж коштує ласий шматок землі у самісінькому центрі Луцька.

Ріелторка Лариса Мосійчук додає, що це – чимало, але на кожен товар є свій покупець. Розташування впливає на ціну найбільше. Тому пожежа не змінила вартості. До того ж, закинута хата навряд чи щось коштувала. А що буде на її місці – побачимо згодом.

Читайте також: У Луцьку біля мерії горить будинок

                              Луцьк: за закинутий будинок, що горів, «взялася» слідчо-оперативна група

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром