У Луцьку підготували карту фестивалю їжі

12 Вересня 2019, 13:16
2246

У Луцькому замку пройде ювілейний 10-й Lutsk Food Fest. Ділимося оновленою програмою, адже кількість учасників щодня доповнюється та даруємо карту локацій, аби ви не заблукали.

Захід відбудеться 14-15 вересня, – інформують організатори.

«Якщо ви ще досі не визначилися з улюбленими гастроточками, вагаєтесь «а чиї ж страви куштувати «першими», наше Колесо Фортуни допоможе вам та вашим друзям справедливо обрати власний маршрут на фестивалі. Крутіть колесо», – йдеться у повідомленні.

Під час двох днів фестивалю збиратимуть органічні відходи для жителів Луцького зоопарку.  До речі, території фестивалю облаштують інсталяцію на підтримку Луцького Зоопарку «ZooFoodFest».

Фестиваль приготував відвідувачам насичену палітру смаків, нових та експериментальних страв, драйвову музику, розіграш призів і незабутні емоції.

Для відвідувачів з дітлахами передбачено величезну кількість безкоштовних майстер-класів на дитячій зоні. Дитяче містечко «KIDS Lutsk food fest» матиме три намети відповідно до вікових категорій: 2-4р, 5-7р, 8-12р.

 У кожній з них відповідальна особа (впізнаєте за брендованою футболкою) буде займатися з вашими дітками (оригамі, вироби з ниток, браслети та обручі, листівки.... ). А також дитяча фотозона, фейсарт та багато інших сюрпризів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром