Волиняни купили майже 440 тисяч метрів кубічних газу на зиму за літньою ціною

12 Вересня 2019, 09:00
1823

Майже 400  волинян  уже скористалися пропозицією від НАК «Нафтогаз України» і взяли участь в акції Твоя енергонезалежність.

Нагадаємо, вона триває з 23 серпня до 25 вересня по всій Україні. Уперше побутові споживачі одержали право самим обирати скільки придбати газу на зиму за дешевшою, літньою ціною  5 995,53 гривні за 1000 кубічних метрів

Споживачі  можуть скористатися двома способами, щоб придбати газ на зиму за літньою ціною  онлайн в Особистому кабінеті на сайті 104.ua або, завітавши до Центрів обслуговування: в м.Луцьку (просп. Молоді, 14 А), у м. Ковелі (вул. С.Бандери, 34), в смт Ратне (вул. Газіна, 20), у м. Камені-Каширську (вул. Хотешівська, 9).  

За збереження придбаних запасів газу та стабільність ціни на них відповідає НАК «Нафтогаз України». Там відзначають, що акція «Твоя енергонезалежність» дозволить споживачам до 25% скоротити витрати на газ в опалювальний період. Традиційним для ринку газу є сезонне коливання цін, коли влітку вони знижуються, а взимку ростуть слідом  за збільшенням попиту на паливо.

«До закінчення акції Твоя енергонезалежність залишається два тижні і ми хочемо повідомити, що її учасниками вже можуть стати і боржники. З 9 вересня відкрита можливість купівлі запасу газу на зиму за літньою ціною для тих споживачів, які не встигли погасити заборгованість за раніше спожитий газ. Участь в акції «Твоя енергонезалежність» дозволить таким споживачам скоротити свої витрати на газ в зимовий період і направити зекономлені кошти на погашення заборгованості»,  наголосив директор ТОВ «Волиньгаз збут» Микола Тищук.

Максимальний обсяг закупівлі газу  до  25 тисяч кубічних метрів на одне домогосподарство. Запас газу можна придбати за літньою ціною  5 995,53 гривні за 1000 кубічних метрів і скористатися нею можливо в період з 23 серпня по 25 вересня. У ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції «Твоя енергонезалежність» будуть зазначені в щомісячному рахунку за використаний газ.

«Робити покупку наперед  закордонна практика. Побутові споживачі, купуючи зараз газ, економлять. Найбільше заявок від клієнтів до нас надійшло через Особистий кабінет на сайті 104.ua. Цим сучасним онлайн-сервісом користується  вже більше 50 тис. волинян, майже кожен четвертий»,  зазначив начальник управління клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Лучанин Ігор Дмитрук  один із майже 9 тисяч тих клієнтів, які звернулись за консультацією до Центру обслуговування клієнтів. Чоловік розповів, що вирішив придбати 1 000 кубічних метрів природного газу на зиму.

«Для моєї родини це економія за опалювальний сезон до 30%, а це близько 3 тисяч гривень. Шкода, що не в усіх є багато грошей, щоб наперед придбати дешевшого газу. Ідея  хороша, варта уваги!»,  розповів споживач Ігор Дмитрук.

Оформити та оплатити покупку можна в ЦОК, досить мати при собі паспорт і внести 100% оплату за куплений запас газу на зиму.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром