«Луцькому зоопарку – з любов’ю»: звіринець просить поділитися кращими фото

11 Вересня 2019, 15:39
2112

У Луцькому зоопарку закликають приносити їм світлини зі звіринця – до 40-річчя закладу тут оргназують фотовиставку. Також лучан просять ділитися історіями, пов'язаними із зоопарком.

Про це інформують на сторінці звіринця у соцмережі Facebook.

У жовтні зоопарк відсвяткує 40 років із дня заснування. Тож невеличке святкування ми запланували на кінець жовтня. 

«А сьогодні звертаємося до кожного з вас з проханням долучитися до створення такого собі полотна, яке б показало нашу минувшину, що складається із безлічі великих та малих ваших історій, які можна об’єднати під символічною назвою «Луцькому зоопарку – з любов’ю!».

Тож найперше просимо переглянути свої архіви як майстрів фотомистецтва, так і аматорів та просто усіх тих, хто нещодавно або роки чи й десятиліття тому був у зоопарку і робив знімок на згадку. Можливо, попросити давні фото у знайомих, якщо вам про такі відомо. Із цих світлин, якими ви поділитеся, у день святкування плануємо зробити виставку, а також створити архів фото, аби до півстолітнього ювілею видати сувенірний альбом. Коли фото давні і дорогі вам як згадка, зробіть, будь ласка, сканкопію. Або принесіть нам, ми відскануємо і за день-другий повернемо (одразу віддати не зможемо - не маємо відповідної техніки, на жаль)», – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, просять розміщувати світлини та особливі історії, пов’язані із зоопарком, на їхній сторінці у соцмережі Facebook. П’ятьом авторам, чиї оповідки там найбільше вподобань, ми подарують сертифікат на безкоштовне відвідування зоопарку упродовж 2020 року.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром