Подружжя кулінарів пригощатиме лучан кольоровими пельменями на фестивалі їжі

09 Вересня 2019, 16:15
Тетяна Орлова 2846
Тетяна Орлова

Луцький бренд «Пельменчук», який займається виробництвом домашніх напівфабрикатів, візьме участь в найближчому

Купувати напівфабрикати сумнівної якості та з невідомим до кінця складом начинок у супермаркетах вже давно не модно. Та й навіщо, якщо завжди можна поласувати свіженькими, а головне домашніми смаколиками, які власноруч виробляє сім’я Орлових з Луцька. Їхні вареники, пельмені, налисники, сирники, голубці і чебуреки продаються під брендом «Пельменчук».  Продукцію можна придбати в однойменному магазині на Грушевського, а ще на ярмарку в центрі міста, на Театральній площі. Окрім того, свої крафтові смаколики сім’я вже вдруге  представить на Lutsk Food Fest, який буде проходити у стінах Луцького замку  14-15 вересня.

З Тетяною Орловою, авторкою   та головною ідейною натхненницею «Пельменчука» вдається зустрітися  в розпал робочого дня, коли на площі в центрі міста активно йде торгівля.

«Будучи в декреті, хотіла чимось себе зайняти. Почала вдома ліпити потихеньку, подавати оголошення в інтернет. Старалася робити якісно, з хороших продуктів», - згадує Тетяна те, як усе почалося.

Над розширенням та офіційним оформленням бренду почали задумуватися вже тоді, коли весь простір в квартирі заполонили морозильні камери. Тоді знайшли приміщення під магазин та виробництво.

В якості продукції сумніватися дійсно не доводиться. Бізнес – сімейний, тож до приготування страв долучається тільки сім’я.  Тетяна Орлова, її чоловік Сергій та двадцятичотирьохрічна донька Анна власноруч виготовляють всі смаколики, які продає «Пельменчук». Часом до роботи, якщо є настрій та бажання, долучається навіть найменша донечка, якій сім років.

«Ми всі зацікавлені в якості виробництва, бо відповідаємо за це своєю репутацією. Цим і відрізнємося від інших. Всі, хто до нас хоч раз звертався, завжди повертаються знову», - переконана Тетяна Орлова.

Пельмені від «Пельменчука» й справді відрізняються. Дивують, в першу чергу, начинки, адже навряд чи в Луцьку ще десь  знайдеш, наприклад,  чорні пельмені з сьомгою або  шоколадні вареники з рікоттою. Тісто для пельменів та вареників заварне, тож має нелегку технологію приготування. Як зауважує пані Тетяна, не кожна господиня наважиться готувати з такого тіста.

Родзинка «Пельменчука» - кольорові пельмені. Барвники – тільки натуральні.

«Додаю в тісто соки різні: з моркви, буряка,  шпинату, червонокачанної капусти», - ділиться Тетяна Орлова. 

Вже згадані чорні пельмені мають такий колір, бо містять чорнило каракатиці.

 «Найбільшою популярністю користуються, звичайно, класичні пельмені зі свининою та телятиною. Але багато купують і кольорових пельменів, вони цікаві для діток», - розповідає Тетяна Орлова.

На кожному    Lutsk Food Fest  сім’я Орлових була в ролі відвідувачів, а минулого року наважилася представити свій бізнес, як підприємці.

«Саме після фесту з’явилося багато постійних клієнтів», - зауважує Тетяна.

Жінка переконана, що участь в фудфесті – гарна реклама для тих, хто має сімейний бізнес, можливість показати свою продукцію, заявити про себе.

Цьогоріч «Пельменчук» також буде продавати свої смаколики на Lutsk Food Fest . Їх можна буде купити як у замороженому вигляді,  щоб забрати з собою додому,  так і у свіжозвареному, щоб поласувати просто під час фесту.

«Цього року на фудфесті ми підемо перевіреним шляхом. Будуть наші популярні різнокольорові яскраві  та корисні пельмені. Можливо, зробимо варенички з ягодами. Зараз думаю над тим, щоб продавати на фесті пельмені з нашою новою начинкою «гриби з пармезаном». В будь-якому випадку, буде смачно, корисно і гарно», - запевнила Тетяна Орлова.

Читайте також: Як Lutsk Food Fest 2019. ФОТОРЕПОРТАЖ

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром