Вікторина та подарунки: як на День міста «Кромберг енд Шуберт» розважав лучан

09 Вересня 2019, 14:49
3602

На День міста Луцька поряд із головною сценою завод «Кромберг енд Шуберт» встановив намет, у якому перехожих розважали вікториною та пригощали смачним імбирним печивом.

Про це інформують на сторінці «Kromberg&Schubert Lutsk».

«От ви, наприклад, знаєте, яка вулиця Луцька найдовша? Або, яку з них називають стометрівкою? Або де у Луцьку найвища зарплата? А учасники нашої вікторини знали і отримували за свої знання фірмові чашки, кепки, ручки, брелки з логотипом Kromberg & Schubert та інші подарунки», – йдеться у дописі.

Так, найбільше охочих проявити свої знання про місто виявилося серед студентів. Також вони, користуючись нагодою, запитували, як можна влаштуватися на підприємство після здобуття освіти.

«А от два дідусі – Василь та Сергій, які у вікторині виграли кепки, все розпитували, де вони можуть знайти фото зі святкування. А коли ми дали їм візитки з посиланням на наш сайт і сказали попросити допомоги у внуків, ті відповіли, що і самі справляться. Такі ось прошарені дідусі. P.S. Ну а хто не здогадався, то зарплата у Луцьку найвища на «Кромберг енд Шуберт», – повідомляють на сторінці підприємства.

Читайте також: «Найдружніші, тому з нагородами: команда «Кромберг енд Шуберт» вдало виступила на півмарафоні»
































 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50