Найдружніші, тому з нагородами: команда «Кромберг енд Шуберт» вдало виступила на півмарафоні

09 Вересня 2019, 11:52
3088

Працівники луцького заводу «Кромберг енд Шуберт» традиційно взяли участь у забізі «Dmytruk Luchesk Half Marathon». Інженер відділу ІТ Сергій Королік виборов 1 місце на дистанції 21 кілометр, а  Анастасія Гаврильчак здобула «бронзу» на дистанції 9 кілометрів.

Враженнями учасники забігу поділилися на сторінці «Kromberg&Schubert Lutsk»

«Ми з колежанками бігли дистанцію 9 кілометрів. Настя бігла третій раз, Ліля – другий, а я – перший», - розповідає організатор з постачання відділу диспозиції Ольга Коломоєць. Дистанція далась мені не легко, але хотілося, перш за все, довести собі, що я це зможу. Хотілося показати хороший приклад своїй дитині. Моєму сину – 10 років і він не дуже любить займатися спортом. А коли я почала тренуватися перед забігом, то він почав виходити зі мною на стадіон і я помітила, що йому це подобається. В результаті, я його теж зареєструвала і він біг дистанцію 1 кілометр, більше йому поки що не можна) Давно не бачила свого сина таким задоволеним, настрій просто зашкалював».

Разом з донькою марафон бігла і Лілія Матюк.

«Це так класно, коли фінішуєш, а діти тебе підтримують і кричать; «Давай, мамо, давай!». Ти бачиш очі своєї дитини, бачиш як вона тобою гордиться і просто збираєш всі сили для того щоб пробігти краще, це неймовірно. І тут варто бігти, навіть заради цих очей, які в тебе вірять і цих посмішок. А ще, дуже допомагає підтримка колег, які протягом усього забігу підбадьорювали мене як могли», – розповіла вона.

Натхненно розповідаючи про враження від марафону, дівчата в один голос кажуть, що до участі в забігу їх надихнула колега Настя. Анастасія Гаврильчак марафон біжить уже втретє і другий рік поспіль здобуває бронзу у своїй категорії. Цьогоріч дистанцію 9 кілометрів Настя пробігла за 47 хвилин.

«Цей раз бігти було важче, складніша траса. Було багато підйомів і спусків, а ще – суперники, помітила, що з кожним разом вони все сильніші. Проте, дуже радує те, що люди цікавляться такими подіями і активно долучаються до спортивного життя міста», – поділилася враженнми дівчина.

Ольга Коломоєць, Лілія Матюк та Анастасія Гаврильчак
Ольга Коломоєць, Лілія Матюк та Анастасія Гаврильчак

«Я не спортсменка, і ніколи не брала участі у подібних заходах, - говорить економіст зі збуту Ірина Осаволюк. - Минулого року раділа перемогам своїх друзів та знайомих, а сьогодні, завдяки підтримці колег, спробувала сама. Було не легко, але я це зробила. Тепер тренуватимуся, бо замислилася, а чи не спробувати наступного року пробігти на приз?»

«І поки Ірина готується здобувати медалі, її колега, інженер відділу ІТ Сергій Королік, у своїй категорії виборов перше місце, пробігши 21 кілометр всього за 1 годину, 23 хвилини. Так ,і це ще одна перемога наших крошівців.

Так тримати! Наступного року чекаємо від вас багато золотих медалей!» – йдеться у дописі.

















1










 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром