У громаді під Луцьком – творчий конкурс для дітей

09 Вересня 2019, 19:03
3161

У Княгининівській об'єднаній територіальній громаді продовжили термін прийому робіт на конкурсі «Моя громада – моє майбутнє». Переможці отримають дипломи та грошові винагороди. –

Про це повідомляють на сторінці громади у Facebook.

Творчі роботи від школярів та молоді прийматиуть до 25 листопада 2019 року. Участь можуть взяти особи віком 6-18 років. Визначили номінації: кращий малюнок «Моя громада в майбутньому»,  кращий письмовий твір «Якби сільським головою був я», кращий відеоролик «Край мій – гордість моя». Зазначимо, що конкурс також поділили на кілька вікових категорій.

Також учасники конкурсу мають право подавати заявки на участь у кількох номінаціях. У кожній номінації учасник може представити лише одну роботу. Додаткові вимоги для окремих номінацій можна знайти наофіційному веб-сайті Княгининівської сільської ради ТУТ. 

Переможців та призерів конкурсу нагородять дипломами та грошовими преміями.

Конкурсні роботи подаються до 25 листопада 2019 року (включно) за адресою: Княгининівська сільська рада, с.Княгининок, вул.Соборна, 77, в гуманітарний відділ.

Із запитаннями, що виникають у зв’язку із участю у конкурсі, можна звернутися за телефонами (050) 776 5949 (контактна особа – провідний спеціаліст гуманітарного відділу Редкоус Ірина Євгеніївна).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром