Із фірми, яка «кинула» медзаклад у Луцьку, стягнуть 1,8 мільйона гривень

06 Вересня 2019, 13:17
2140

Із фірми, яка безпідставно відмовилася постачати вже оплачене пальне Волинському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф стягнуть майже 1,8 мільйона гривень.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Господарський суд задовольнив позов Луцької місцевої прокуратури про стягнення 1 млн 789 тис. гривень із ТОВ «Техойл НК». 

Підставою для пред’явлення позову слугувало порушення товариством умов договору про закупівлю бензину та дизельного палива. Так, суб’єкт господарювання, який згідно умов договору був зобов’язаний постачати бензин та паливо, безпідставно відмовився передавати оплачений товар комунальному підприємству «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Це ставило під загрозу отримання мешканцями області своєчасної та якісної екстреної медичної допомоги.

У позовних вимогах прокурор вимагав стягнути з товариства попередньо сплачену за товар суму –  1 млн 462 тис грн, а також 225 тис. грн пені за порушення строків виконання зобов’язання та 102 тис. грн штрафу за прострочення виконання зобов’язання. Зрешто, суд задовольнив вимоги прокурора.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром