Відродження: у лучанина вилучили чотири пакети марихуани

30 Листопада 2016, 12:43
2065 Джерело: vl.npu.gov.ua

Наряд поліції охорони отримав повідомлення по лінії «102» про конфліктну ситуацію в одному із помешкань багатоповерхівки на проспекті Відродження в Луцьку.

Прибувши за вказаною адресою, в одній із кімнат помешкання поліцейські виявили чотири поліетиленові пакети із подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на марихуану, – повідомляють у прес-службі ГУНП у Волинській області.

Господиня квартири повідомила, що між її чоловіком і сином виник конфлікт на ґрунті того, що син курить у квартирі якесь зілля. Із дозволу господарів квартири поліцейські оглянули синову кімнату, в якій на видному місці зберігалися пакети із речовиною зеленого кольору та пристрій для її куріння.



Наряд поліції охорони викликав слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції. Слідчі провели детальний огляд місця події та вилучили пакети з речовиною і пристрій для куріння, які належать синові заявників, 29-річному лучанину.

Вилучене направлено на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром