Працюватимуть вночі: екснардеп обіцяє пришвидшити ремонт мосту на Ковельській

06 Вересня 2019, 09:27
2444

Екснардеп, засновник «Буковелю» Олександр Шевченко, який також змагався за президентське крісло, пообіцяв пришвидшити ремонт моста на вулиці Ковельській. Він визнав, що фірма «ПБС» затягнула ремонт, тож відтпер робітники працюватимуь лише вночі і звершать ремонт за два тижні.

Про це він написав у спільноті «Теревені про Луцьк» у соцмережі Facebook.

Шевченко зауважив, що прочитав новини про ремонт моста Ковельській у Луцьку та детально розібрався в ситуації. 

«Хочу ствердно сказати, що фірма ПБС в цьому випадку дійсно затягнула роботу та завдала великих незручностей лучанам та мешканцям Волині. Також завдала суттєвий негативний удар по власній репутації, яка вибудовувалася роками! Роботи від завтра будуть тривати тільки вночі. З 21 год вечора до 07 години ранку. В цей час частково буде відбуватись перекриття деяких смуг руху. Поза цим часом рух буде відбуватись по всіх полосах руху», – йдеться у дописі.

Також Шевченко запевнив, що роботи завершать протягом двох тижнів.

«Перепрошую від себе особисто та від фірми ПБС за завдані незручності !!! ПБС буде старатись відновити Вашу довіру та втрачену репутацію в Ваших та влади міста очах!», – написав Шевченко.

Зауважимо, що користувачі відреагували на допис по-різному. Дехто схвалив пояснення Шевченка, однак чимала кількість зауважувала, що одних вибачень за такі незручності для містян мало, а дехто навіть пропонував відшкодувати місту частину коштів.

Нагадаємо, міст на Ковельській ремонтують уже майже два роки.

Коментарі
06 Вересня 2019, 13:08
Побудував Буковель - побудує й Україну<br/>Не знав що цей трудяга має відношення до горе фірми ПБС ))))
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром