Луцькі школярі спробували себе у ролі пекарів

05 Вересня 2019, 17:24
1825

Другокласники комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №11 – Колегіум Луцької міської ради»  завітали на ПрАТ «Теремно Хліб», де ознайомилися із процесом випічки хліба та побували на майстер-класі.

Про це повідомяє Луцький міський центр зайнятості.

Подорожуючи по підприємству, учні мали можливість ознайомитись з процесом випікання хліба, на власні очі побачили як ставиться буква «Т» на кожній хлібині. Але найбільше захопило дітей проведений майстер-клас з випікання печива. Усі старанно наносили начинку на тісто, далі з інтересом спостерігали які зміни відбуваються з тістечками і печі, ну і, звичайно, із задоволенням ласували власноруч випеченими смаколиками.

Для того, щоб зранку усі мали змогу смакувати свіжоспеченим хлібом, підприємство працює вночі з більшою потужністю. За добу випікається 40 тонн хліба. Асортиментний ряд продукції ПрАТ «ТеремноХліб» налічує більше 140 найменувань.
Учні дізнались, що на підприємстві працює 500 осіб. Під час екскурсії діти ознайомились з професією пекаря, дозувальника, тістороба, технологів, водіїв, продавців та кондитерів.







Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром