Дідуся з Одещини, який живе на воказлі у Луцьку, ніхто не шукає

05 Вересня 2019, 12:10
1743

Дідуся із пропискою в Одеській області, який ось уже два місяці живе на вокзалі у Луцьку, не розшукують вдома.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

90-річного Степана Мороза 2 вереся знайшли на Луцькому воказлі, однак, як опинився тут він не знає. Лучанка Наталя, яка знайшла дідуся, продовжує допомогати чоловікові. Вона розповіла, що коли з'сувалася прописка дідуся, викликали поліцію. Правоохоронці сказли, що треба відправити чоловіка у Ковель, бо там у нього є родичі, але на поїзд його так і не посадили.

Наступного дня дідусь знову був на вокзалі. Його забезпечили речима, які більшість магазинів давали безплатно, однак спати дідусю було ніде. Тож його забрала небайдужа лучанка Алла Куманська. За словами дідуся, у жінки йому дуже доборе. 

Однак поселити Степана Мороза у будинок-інтернат не можуть, адже він має прописку за межами області та трьох дітей. Журналісти поспілкувалися із дільничим селища Великодолинське, де прописаний дідусь, Анатолієм Безем. За словами правоохоронця, одна дочка мешкає там же, інша – у Нововолинську,  а син – у Львівській області. Дідусь нібито деякий час мешкав у Нововолинську, а от як опинився у Луцьку – не відомо.

«Я дивився по базі, немає, що його розшукують. Ніхто з них не хоче його приймати на виховання, всі вони його турають, я так розумію», – розповів Анатолій Безь.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром