У Луцьку майже два роки ремонтують міст на Ковельській

05 Вересня 2019, 11:13
2938

У Луцьку ось уже майже два роки ремонтують міст на вулиці Ковельській, що створює значні незручності для водіїв. У мерії кажуть, що ремонт завершать чи то у вересні, чи у жовтні, а на роботи вже витратили 5-6 мільйонів гривень.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Сфера-ТВ.Луцьк».

В час пік, о 8:30 ранку, вулиця Ковельська нагадує великий мурашник. Машин у черзі на мості, який зараз мали б ремонтувати, не менше 5-ти десятків. Черга автівок ледь рухається. Водії нервують, бо спізнюються у справах та на роботу. Щонайменше, у кожній третій машині марудяться і вже спізнюються на навчання діти. Водії кажуть, що з ремонтом треба вставати на дві години раніше,я кби виїхати завчасу та встигнути у справах. 

Інший водій зауважує, що винна «влада та фірма, яка, напевне, має монополію та не має конкурентів і робить, що хоче».

Нагадаємо, що роботи на Ковельській, перемігши в тендері, виконує буковельська фірма «ПБС».

«Роботи планується завершити дот кінця жовтня місяця», – повідомив журналістам заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк. За його словамина роботи вже витратили 6-7 млн, а витратять ще 5-6 млн.

Два роки, день у день, з 8-мої ранку і до пізнього вечора, - запевняє Микола Осіюк, не покладаючи рук, там працюють робітники. Щоправда, о 8.30 журналісти застали там лише одного працівника, який просто ходив вздовж дороги. Про решту робітників, на бетонній перегородці, хіба що нагадували жилетки та рукавиці.

До слова, з приводу завершення робіт на цьому мості, перший заступник міського голови Григорій Недопад за кілька  хвилин після Миколи Осіюка, озвучує нову дату.

«Підрядник сказав що це буде до кінця вересня», - зазначив  Григорій Недопад.

Однак, навряд чи після завершення робіт на Ковельській, водіям стане легше. Адже, відразу після цього планують розпочати грандіозні зміни з мостом, що по вулиці Шевченка.

«Зробимо найближчим часом, за рік-два думаю третю полосу … на вулицю Чернишевського», - повідомив Григорій Недопад. Остаточного кошторису ще немає, та мова йде явно не про один десяток мільйонів.

Детальніше - у сюжеті.

Коментарі
05 Вересня 2019, 14:26
Скільки разів можна ремонтувати один і той міст та виділяти кожного разу кошти, створюючи при цьому великі незручності мешканцям міста? Одночасно не можна було б все разом зробити? Марнотратники бюджету!!!
05 Вересня 2019, 15:05
Бабло отмывают
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром