Судитимуть лучанина, який вбив чоловіка та викинув тіло у відстійник

04 Вересня 2019, 14:05
1768

Прокуратура передала до суду обвинувальний акт щодо 48-річного лучанина, який вбив чоловіка та викинув його тіло у відстійник неподалік села Липляни.

Про це повідомили у прокуратурі Волинської області.

Пізно ввечері 21 травня 2019 року у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку зловмисник  під час сварки завдав молошому на рік чоловікові не менше десяти ударів руками і ногами, а в подальшому задушив.  Аби приховати злочин, помістив тіло убитої ним жертви у багажник авто, вивіз за місто й викинув у яму-відстійник неподалік села Липляни Ківерцівського району, де його і знайшли наступного дня. 

Зловмисника обвинувачують у вчиненні умисного вбивства (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 115 КК України – умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, тіло виявили наприкінці травня 2019 року на відстійниках поблизу села Липляни Ківерцівського району. 31 травня повідомили про затримання підозрюваного у вчиненні злочину.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром