5 фактів про ювілейний фестиваль їжі в Луцьку

04 Вересня 2019, 13:42
3078

У Луцьку в замку Любарта відбудеться святкування Х гастрофестивалю.

Лучан і гостей міста запрошують на подію 14-15 вересня, – інформують організатори.

5 фактів про фестиваль:

  1. Музичну сцену підірве гурт Los Colorados – український музичний гурт з Тернополя. Спочатку відомий у Тернополі, він здобув популярність у США, зокрема, завдяки виконанню відомої пісні Кеті Перрі «Hot N Cold»: кліп з виступом гурту передивилися в інтернеті кілька мільйонів глядачів. 2012 року кавер гурту на композицію «I Like To Move It» був заставкою під час трансляції футбольних матчів Євро-2012 на німецькому телеканалі ZDF.
  2. У соціальних мережах організатори запитують у відвідувачів про їхні побажання щодо розваг на фесті і будуть всіляко враховувати усе почуте.
  3. Равлики Ескарго повертаються! Справжня зірка нашого фудфесту знову частуватиме вас.
  4. Відомий Львівський бар їде в Луцьк. Bar Mushly – улюблене місце всіх цінителів морепродуктів. Тут ви скуштуєте устриці, морські равлики-булоти, запечені гребінці, мідії у соусі, креветки фрі, стейк з тунця чи лосося, восьминога гриль та лобстера у поєднанні з відповідними напоями.
  5. На ювілейному Lutsk Food Fest представлять широку палітру національних кухонь, екзотичні страви, добірні розваги та конкурси, одним словом – ювілей є ювілей!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром