У Луцьку просять відновити тротуар, який зруйнували під час ремонту мереж

04 Вересня 2019, 19:36
2515

У Луцьку просять відновити тротуар та бордюр вздовж липової алеї на вулиці Єршова, який зруйнували минулоріч під час прокладання кабелю, та покарти відповідальних за такий стан благоустрою. Через відсутність покритя у дощову погоду лучани змушені обходити «місиво» на ділянці  тротуару по проїжджій частині.

Відповідне прохання в Єдиній системі місцевих петицій зареєстрував Вадим Слива.

«Велика частина тротуару зараз являє собою місиво з глини і щебеню, хоча раніше там було досить непогане асфальтове покриття, яке регулярно прибиралось, а через відсутніть бордюру ґрунт з прилеглого газону зараз повільно і невпинно сповзає на тротуар. Після найменшого дощику люди змушені обходити це місиво проїжджою частиною, що наражає їх на небезпеку, особливо в темну пору доби. При цьому, тротуаром користується велика кількість дітей, що ходять тудою в школу з прилеглих вулиць», – пише автор звернення.

 адим Слива повідомив, що скаржився на цю проблему через платформу «Відкрите місто» пів року тому, однак тоді йому відповіли, що на відповідальну особу складуть протокол. Однак відтоді жодних робіт із відновлення тротуару не провели.

«Настала осінь, дні стають коротшими, скоро буде сезон дощів і люди в темноті масово будуть ходити проїжджою частиною, ризикуючи життям, щоб не лізти в болото, створене при прокладанні кабелю. 

Отже, наполегливо прошу покарати винуватих в руйнуванні інфраструктури, а також відновити покриття тротуару вздовж вул. Єршова, яке було зруйноване минулої осені, для забезпечення можливості людям комфортно та безпечно пересуватись даною вулицею», – йдеться у петиції.

До кінця збору підписів залишилося 13 днів. Підтримати петицію можна ТУТ.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром