Луцька школа на «Перший дзвоник» йшла без букетів

02 Вересня 2019, 16:30
«Перший дзвоник» в школі №19 6678
«Перший дзвоник» в школі №19

У луцькій школі №19 під час свята «Першого дзвоника» приєдналися до акції  «1 вересня без квітів». Таким чином, учні, вчителі та батьки мали змогу коштами, зекономленими на традиційній купівлі букетів, сприяти благодійним організаціям, робота яких спрямована на боротьбу з раком.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації

На перший дзвоник у школу прийшов тимчасово виконуючий обов`язки голови обласної державної адміністрації Олександр Киричук. Високопосадовець привітав з Днем знань колектив школи, яку він закінчив – Луцької загальноосвітньої школи №19.

«Бажаю вам сьогодні, в першу чергу, успіхів у навчанні, бо ви – наше майбутнє. Ми покладаємо на вас великі надії. Ви – найголовніша перспектива у розвитку нашої держави. Вчителям хочу побажати сили, натхнення мудрості. Й усім вам – здоров`я, щастя благополуччя, а головне – мирного неба над головою», – звернувся він до присутніх.

Директорка школи Анжела Масиник, зауважила, що навчальний заклад пишається успішними випускниками школи, серед яких й Олександр Киричук:

«Сподіваюся, що ваші успіхи будуть такі ж яскраві, як сьогоднішнє сонце. Наша шкільна родина багата на випускників, які чимало досягли та пам`ятають про наш заклад. Тож я і вам бажаю такими бути! Наші минулорічні випускники підтвердили свій високий рівень знань. Ми очолюємо список загальноосвітніх шкіл, а серед усіх закладів – займаємо 9 місце. Ми в десятці найкращих. Сподіваюся, що результати цьогорічних старшокласників будуть ще кращими. Тож впевнено і сміливо до здобуття нових знань!»

Читайте також: «Перший дзвоник» в школі №15 Луцька: як це було









1

1














 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром