Як у Луцькому замку «місилися» лицарі

02 Вересня 2019, 13:55
«Середньовічний Лучеськ-2019» 4782
«Середньовічний Лучеськ-2019»

Втретє в Луцьку відбувся Відкритий кубок України, що також є одним з відбіркових етапів до Національної збірної України зі середньовічного бою.

Дійство, яке влаштували в межах фестивалю «Середньовічний Лучеськ», брязкало та гуділо в замку Любарта 31 серпня та 1 вересня.

Уже традиційно під час фестивалю відбувалися гутірки, майстер-класи, зокрема, й для дітей з середньовічного бою, турнір серед аматорів-лучників, конкурси історичних костюмів.

Головним «цвяхом» програми були бої між представниками клубів — билися три на три, десять на десять, а апогеєм став поєдинком «шістнадцять на шістнадцять».

Капітан луцького клубу «Айна Бера» та один з організаторів дійства Сергій Ващук каже, що загалом фестиваль відбувся на хорошому рівні. «Погода нам і допомагала, і заважала, адже в перший день багато людей через спеку віддали перевагу відпочинку біля водойм. До того ж в таких погодніх умовах важче битися, але нашим бійцям до цього не звикати», — мовив він.

Крім того, Сергій Ващук подякував партенерам фестивалю за допомогу — Луцькій міській раді, Будівельній компанії «Інвестор», West Auto Hab, Спілці власників зброї Волині, ФамАгроПартс, SoftArmor, Medieval extreme.

Читайте також: Подих Середньовіччя у Луцькому Замку: лицарські бої та переможець

1

1





































1





















1






















































































 

 

Коментарі
02 Вересня 2019, 17:24
Які красиві фотки і який чудовий турнір!!!
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром