У Луцьку відбулася найбільша в історії міста ІТ-конференція

29 Листопада 2016, 17:04
1878

У суботу, 26 листопада, відбувся перший захід із серії «Open IT: Відкрий світ ІТ для себе», який одразу став найбільшою луцькою ІТ-конференцією  – суботнього ранку зібралось аж 120 учасників.

І хоча формат конференцій добре знайомий лучанам, цей захід яскраво відрізнявся від усіх попередніх.

Конференція пройшла в кінокомплексі «Андреналін Сіті», де учасники зручно розміщувались в просторому кінозалі та переглядали презентації на великому екрані. Зі сцени виступали доповідачі зі Львова, що працюють у великих ІТ-компаніях або створили власну справу.

Чому серед всіх можливостей для роботи варто обирати саме ІТ-сферу, як обрати професію, які є можливості для реалізації своєї кар’єри в ІТ — це лише невелика частина питань, на які відповідали компетентні спікери.

Конференція мала на меті не тільки розповісти більше про ІТ, а й зарядити учасників позитивними емоціями. Всі бажаючі мали змогу покататись на гіроборді та отримати цікаві призи, взявши участь в розіграші від організаторів — Logos IT Academy.

Проте основною цікавинкою заходу став гість зі Star Wars — Дарт Вейдер. Кожен учасник мав змогу сфотографуватись зі славнозвісним темним героєм.

Посмішки, позитивний настрій, подарунки, цікава та легка до сприйняття інформація — саме таким запам’ятався учасникам захід «Open IT: Відкрий світ ІТ для себе». Проте організатори не зупиняються на цьому досягненні та готують 17 грудня у Луцьку ще масштабнішу ІТ-конференцію. Це буде справжня передноворічна ІТ-феєрія! 

Тож не гайте часу та реєструйтесь вже.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024