Як у Луцьку пройшло перше заняття «Кольорів веселки»

01 Вересня 2019, 09:27
1716

У Луцьку в Навчально-реабілітаційному центрі відбулись урочистості з нагоди відкриття громадської організації «Кольори веселки».

Захід проходив 30 серпня, – пише UA: Волинь.

Це об’єднання батьків, чиї діти мають порушення фізичного і психічного розвитку, діяло в Луцьку два роки, зареєструвати  його вдалось лише цими днями, розповідає голова ГО Олена Вербицька.

Для навчання і розвитку дітей з порушеннями розвитку необхідно чимало часу і спеціальних засобів, розповідає мама семикласниці Христини, Ірина Снітко.

«Наша старша дитина – особлива, дуже великі були проблеми. Багато треба було працювати, вдалося багато чого вирішити, але ще треба займатися, щоб все було добре. Друга донька – здорова, слава Богу, тому багато уваги приділяємо старшій, розвиваємо, навчаємо», – зазначила Ірина.

Керівниця НРЦ Леся Волинець розповідає – на численні звернення і прохання батьків, для громадської організації виділили кабінет, де батьки і педагоги можуть займатися з дітьми в позаурочний час.

«До обіду дітки навчаються є шкільна програма, а після обіду директор школи дозволила проводити майстер-класи, різноманітні заходи, і ми самі можемо їздити, і тут, в класі, також розвиваємо діток», – сказала Олена Вербицька.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром