Що думають луцькі педагоги про реформи в освіті

30 Серпня 2019, 08:34
7104

У Луцьку розпочався освітянський форум. На захід прийшли чимало педагогів із обласного центру Волині.

Вони говорили про нову українську школу , реформи та майбутні зміни у навчальному процесі, йдеться в сюжеті Сфер-ТВ.

Педагоги із 80-ти навчальних закладів Луцька зібралися на освітянський форум. Обговорювали реформи та найважливіші проблеми пов’язані з ними.

Більше двох годин доповідей та дискусій на сцені, а потім вчителі та викладачі поділились на групи і пішли обговорювати те, з чим зіштовхуються щодня. Ось в цьому кабінеті, наприклад, вчителі, які навчають дітей перших-других класів.  Вони уже знають на собі, що таке нова українська школа.

Детальніше – у сюжеті.

Читайте також: Хірургія без крові: як у Луцьку роблять операції на суглобах

Коментарі
30 Серпня 2019, 23:37
за ПРАВДУ звільняють<br/><br/>07:31 29.08.2019<br/><br/>Корупція ІНФО<br/> Пустовіт в корупційній схемі , покриває крадіїв , стара дружба - доля... , а щоб (було слово дане губернатором пустоцвітом допомогти *слово дав ,слово забрав * по справедливості слабо ... <br/> <br/>А як будуть долати розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом в ЛВПУ? Неугодного майстра зварювальників батов за ПРАВДУ звільнив- вигнав, не дивлячись на те, що саме зварювальна майстерня давала основний прибуток училищу від виробничої діяльності. Ключі від майстерні перейшли до старшого майстра, який успішно її розікрав. З приходом в училище директора Романюка, максимчук списав новий фрезерний верстат токарної майстерні і відправив його за вказаною директором адресою....на даному етапі крадії під чутким *кришуванням* владців і правоохоронців &amp;quot;приробили ноги&amp;quot; КАЛОРИФЕРНІЙ ! ! ! Після цієї оборудки максимчук став управляючим романюком і постійно &amp;quot;спускав на тормозах&amp;quot; питання набору групи зварювальників.... 17 січня 2019р. Білоус написав заяву на поновлення його на роботі. Дирекція якби не проти поновлення Білоуса, але проти управляючий директором, який прекрасно розуміє, що повернення незаконно звільненого майстра може закінчитись &amp;quot;каталажкою&amp;quot; для управляючого.... 18.03.2019 за направлення центру зайнятості на вакансію ( більше 20 років Білоус підходив - випускав так звані середні групи ГАЗОЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНИКІВ , ЗВАРЮВАЛЬКИКІВ НА НАПІВАВТОМАТИЧНИХ І АВТОМАТИЧНИХ МАШИНАХ , КОНТРОЛЕРІВ ЗВАРЮВАЛИНИХ РОБІТ ; ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИКІВ НАПРАВЛЕНИХ НА ПІДГОТОВКУ і перепідготовку ЦЗ - центрами зайнятості) , а от рагульсько-колгоспний парадокс для підготовки низької навіть можна назвати НАЙНИЖЧОЇ кваліфікаційної категорії складності &amp;quot; ЗВАРНИК РУЧНОГО ЗВАРЮВАННЯ &amp;quot; _ не підходить ??? ! ! ! От і товчуть воду в ступі й по сьогодні і невідомо, як і коли це все закінчиться. Якби управління освіти думало про навчальний процес в училищі, то вже давно звільнило б і свого директора, його управляючого і засудженого злочинця батова. На разі чомусь чекають з моря погоди . Ймовірна причина &amp;quot;чекання&amp;quot; - залежність управління від всіх трьох хероїв училища ...
31 Серпня 2019, 00:53
&amp;quot; Посада керівника управління коштує від 50 до 100 тисяч доларів, залежно від регіонів&amp;quot; - С. Семенченко, Волинські новини 26.08. 2015р. 18.00 - Навіщо Семенченко приїхав до Луцька. - А скільки коштує посада директора училища??? приємлима такса (на модерації) програма директорії- ВПЕРЕД , вперед братки - до спільної мети ! Артист клоунського жанру /богданець-[***],нікому непотрібний москальський/батовський/ холуй,віслюк з масою ярликів показав своє справжнє лице . Без гриму : патріотизму , .../ &amp;quot;Кришувальник&amp;quot; - покривальник , сам попав у відстійник ексдурокторів училища ( засуджених та звільнених без судимості : злодіїв , хабарників , брехунів , ... за &amp;quot; вміле &amp;quot; керівництво ) по вул . Бенделіані . м. Луцька. під патронатом &amp;quot;управління&amp;quot; освіти яке має конкретні призвіська-кликухи , губернатора без якого на даний час (всім відомо) не вирішуються питання прийому на керівні посади в навчальні заклади . Від нині з подачі &amp;quot;ода&amp;quot; освітянами будуть керувати-прикривати ексголови сільських(селищних) рад . Перевага надається , або засудженим , або тим , що зуміли відкупитись від зони ... , зберігши при цьому необхідну для &amp;quot;процедури&amp;quot; працевлаштування чесно? зароблених романюком,- другом пустовіта долярів та євро . В перспективі ПЛАНУЄТЬСЯ ._. маючи толкове кримінальне минуле ._. набір груп : батовців ; селищних голів ... з належною підготовкою та ... ПОВНИЙ БЕЗПОВОРОТНИЙ РОЗВАЛ УЧИЛИЩА .
31 Серпня 2019, 10:36
Надто довгий час &amp;quot;справи&amp;quot; ЛВПУ фігурують в інтернеті, ЗМІ, прокуратурі, міліції, судах, .... Кінця - краю на разі не видно. І не скоро той кінець буде. Змінюються керівники управління освіти, голови ОДА, прокурори, ..... А віз і нині там. Чому? Та тому, що всі мають єдине завдання - закрити афери, не допустити їх офіційного розголосу. З цією метою управління освіти зініціювало призначення директором училища людини зі сторони. Мовляв, це дасть позитивний результат. - Та хоч ч..та лисого призначте - результат буде таким же або ще гіршим. До тих пір поки в училищі буде сидіти Батов, а в освітніх &amp;quot;офшорах&amp;quot; Попович з Грушкою і не буде знято ембарго на об*єктивне розслідування мільйонних училищно - управлінських оборудок, зрушень на краще НЕ БУДЕ! Конкретні *реформи* в свій час через ПТНЗ робила Світлана Мишковець - гарно прилаштувавшись біля державної кормушки , під патронат гунчика . Наживала мільйони на коштах ЦЗ / центру зайнятості / *підготовка* * перепідготовка* на базах ПТО . Не робить честі училищу і той факт, що його перетворили у відстійник ексдиректорів (в т.ч. і засуджених) - сьогодні їх троє. Благо: четвертій вистачило розуму звільнитись. Плачевне (плакали ті, що звільняли) звільнення з училища аферистів Некрасової та Панькевича і ряду працівників управління освіти бажаного результату теж не дасть: крадене ті ділки училищу не повернули. А тому рано чи пізно буде грім серед ясного неба!, який посприяє закриттю схем багатьох керуючих освітою Волині і гучним судовим процесам. Сподіваємось вище керівництво зробить потрібні кроки до належності перебування К*. Поверненню награбованого .
01 Вересня 2019, 10:52
Мама Сьогодні, 10:01 Зайдіть на сайт Батов Генадій Федорович ) Йой, Бозюньцю мій милий! І що ж то робиться в тому училищі! Оце почитала, що пишуть люди, й диву далася - ні одного гарного слова не сказано як на адресу вікладачив, так і про сам навчальний заклад. То ж куди батьки відправляють вчитися своїх дітей і кому їх довіряють?! Чому можуть навчити злодії та аферисти? Це просто жах! Відповісти 0 я так думаю Сьогодні, 10:37 Я вам так скажу. Уся ця фігня тягнеться вже давним давно. Але &amp;quot;крішувалося&amp;quot; все як директорами, так і управлінням освіти області і вищестоячими організаціями. Все було схвачено та за все заплачено. Так було, поки на посаду директора не прийшов Батов і не відчув себе царьком. Почав звільняти неугодних йому людей, які мали сміливість виступити проти нього. Думав, що все пройде тихо. Але знайшлися люди, які мали в собі силу боротися з несправедливистю, хамством, невихованістю і підлістю Батова та його приспішників. Боротьба ця тягнеться не перший рік, і кожен раз на світ вилазять все нові і нові факти злочинної діяльності училищних керівників та інших осіб, що з нимі пов&amp;quot;язані. Проти цієї &amp;quot;банди&amp;quot; боротися важко, але потрібно. І дай Бог цім людям, що розпочали цю боротьбу, витримки і здоро&amp;quot;я, щоб довести справу до справедливого завершення - суворго покарання винних<br/><br/>він батов г . ф . на &amp;quot;хлібному місці&amp;quot; засуджений за ККУ - покарання не відбубав дапі працює в ЛВПУ , в той же час за ПРАВДУ звільненого Білоуса В.Г. К* коруціонерів бо більш ніж за 20 років роботи в училиші ,- знає не про одну зворушливу історію ...<br/>7 грудня 2015, 22:14 - Відповісти<br/> 0 <br/>Все ж, на думку правосуддя, виправлення директора училища можливе без ізоляції від суспільства, хоча санкція цієї статті ККУ передбачала позбавлення волі до трьох років. Отож, Сівчук як міру покарання обрав для нього штраф обсягом 10 тисяч гривень та заборону обіймати «хлібні» посади в галузі освіти терміном на рік.
02 Вересня 2019, 00:42
Ахи і охи брак коштів , мусово списувати - прихватизовувати при передачах... ; брати хабарі в $ , в євро , в грн , натурою ... На їх утримання : щорічні млн. освітні субвенсії + підсмачено поборами з батьків + 160-170 млн. з обласного бюджету + солідні спонсорські допомоги від фондів + сметанка з германського партнерства + відкати на ремонтах = 0.о / просто / в темі / в долі / все геніальне / просто .<br/>- Якщо ти біля корита ,- погано вивчив табличку ділення ( дєятельность карається тяжкою тюрмою ).
03 Вересня 2019, 02:00
Що думають луцькі педагоги про реформи в освіті<br/>08:34 30.08.2019<br/> 615<br/>У Луцьку розпочався освітянський форум. На захід прийшли чимало педагогів із обласного центру Волині.<br/><br/>Вони говорили про нову українську школу , реформи та майбутні зміни у навчальному процесі, йдеться в сюжеті Сфер-ТВ.<br/><br/>Педагоги із 80-ти навчальних закладів Луцька зібралися на освітянський форум. Обговорювали реформи та найважливіші проблеми пов’язані з ними.<br/><br/>Більше двох годин доповідей та дискусій на сцені, а потім вчителі та викладачі поділились на групи і пішли обговорювати те, з чим зіштовхуються щодня. Ось в цьому кабінеті, наприклад, вчителі, які навчають дітей перших-других класів. Вони уже знають на собі, що таке нова українська школа.<br/><br/>Детальніше – у сюжеті. Далі відео заставка : вцентрі серед пепагогів засланий в ЛВПУ, кориш пустоцвіта барига романюк в в ( по заду за ним Гребенюк ).
08 Вересня 2019, 17:52
Педагог волинського училища не змирився з корупцією в навчальному закладі. Боротьба із «системою» переросла у бюрократичну тяганину. За намагання припинити корупцію в освітньому закладі чоловіка звільняли і поновлювали на роботі. Завдяки старанням педагога діло дійшло навіть до суду, щоправда, кримінальне провадження швидко закрили. Втім, Феміда дала ще один шанс, аби остаточно встановити справедливість. Уся ця боротьба педагога Валерія Білоуса із корупцією у Луцькому вищому професійно-технічному училищі почалася ще 9 років тому. Для Інформаційного агентства Волинські Новини волинянин розповів, що у своєму освітньому закладі його визнали кращим працівником, втім, коли почав боротися із «системою» - його звільнили, але він боротьбу не припинив.****************** Див. РОБИ ЗАПИТ - батов г ф
09 Вересня 2019, 23:01
мікола17 серпень, 2018, 15:00<br/>так звана політична еліта (а насправді банда при владі ) зацікавлена, щоб створити майбутню націю рабів: без національної свідомості, з елементарним уявленням про світ і ницими потребами - наїстись, напитись, розмножитись.
10 Вересня 2019, 01:33
.Заказний - продажний ,-* весільний СУД філюка * поставив крапку ... в трудовій біографії Овсяннікова В.М. розпочивав від низів : вихователь , класний керівник , психолог , соціолог , заст.директора з виховної роботи , методист , дойшов верхів неугодний корупціонерам ДИРЕКТОР училища..... нагородженого до і з нагоди 50р. Ювілею !!! ЛВПУ ... - на вулицю бо так вирішив рагуль ДИБІЛ романюк вв і К* ! В тому СУДІ ... дозволи б людину з величезним педагогічним досвідом... не такі продажні суді були як нині . - учня швидка В КОМІ під час занять зубирає з занять від передозу наркотиків.... А сільському лоху романюку не потрібен ЗАСТ. З ВИХОВНОЇ . це ДІАГНОЗ !?------- ТАМ ТРАДИЦІЯ ЗВІЛЬНЯТИ ЗА ПРАВДУ !!!!!!!!!!!!!! Нарешті зрушиться з місця справа Батова Г.Ф. і К з ЛВПУ. Все - таки пропали мільйони гривень, брались чималі хабарі, ..... Все це до сьогодні справно кришувалось. - Нарешті слідчі виконають рішення апеляційного суду: - закінчать слідство і обвинувальний акт буде переданий до суду. Переможе, його величність, ЗАКОН, чи знову об*єднане кримінальне провадження буде закриватись і знову поновлюватись рішеннями судів??? Пани державні мужі , прокурори,владці підтвердіть свою принциповість і відданість законодавству у перших двох функціях нової прокуратури! !!!!!!!!!!!!!!! ЗВЕРНІТЬ УВАГУ - ці коментарі від 2015 р. УВАГА , ! ! ! В корупційних схемах замішані нинішні бандити - злодії при ВПАДІ , в свій час вони ( зокрема с мишковець-заст. директора обл. центру зайнятості / нині &amp;quot;смотрящая&amp;quot; в заст. губернатора / відбирала відкати на підготовці і перепідготовці незайнятого населення , Вони брали безпосередню участь В РОЗКРАДАНІ ДЕРЖАВНИХ КОШТІВ ! А зараз &amp;quot; кришують &amp;quot; пустовіт ... !!!!!!!!!!!!!!!!!! зокрема до ЛВПУ 23 Грудня 2015 21:43 відповісти + 4 - 0 КОРУПЦІОНЕРИ 3 УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ і НАУКИ ; ВОЛИНСЬІСОЇ ОДА ,- ЗНИЩУЮТЬ ПТО ВОЛИНІ ПІД КУРАТОРСТВОМ і чуйним ставленням прокуратури Керівники управління 0 і Н змінюються, а корупція процвітає. Не стала винятком і нова очільниця освітян Волині. Злодійсько — корупційні дії Поповича М.М. — Грушки Г. М. пані 3агрева В.Я.+ Мишковець С. Є.+ Плахотна Л . + Ткачук О.О. ... продовжують прикривати, як і її попередник Хоміч О.С. 3а рік, що минув після попередньої виставки досягнень ПТО Волині, занепад профтехосвіти набрав прогресивного розмаху. Особливо це помітно по «справах» ДПТН3 «Луцьке вище професійне училище». Тільки в поточному календарному році керівники управління 0 і Н з черговим річним директором ЛВПУ Богданцем В.В. після довготривалих слізних вмовлянь, зуміли звільнити з займаних посад училищних гіперзлодіїв: головного бухгалтера Некрасову Н. В. та ії позашлюбного друга заступника директора з АГР, власника притону, авторитета Панькевича С. Г. В минулому році рішенням суду був звільнений з посади директора ще один злодій-хабарник — корупціонер Батов Г. Ф. Детальніше про корупцію в управлінні 0 і Н та ЛВПУ можна почитати в інтернет виданнях: Четверта влада - Батов Г. Ф. «У Луцьку директору ВПУ 9 за вимагання грошей ...» та інші. Вголос - Батов Г. Ф. «3 студентів училища брали гроші за практику» та інші. Волиньпост - Батов Г.Ф. Під прицілом - Батов Г.Ф. Волинські новини Батов Г. Ф. та Виставка досягнень ПТО Волині 2013 р. Сьогоднішні матеріали про виставку досягнень ПТО 06. 06. 2014р у всіх інтернет виданнях. ГЕТЬ КОРУПЦІЮ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ 3 ПРОФТЕХОСВІТИ ВОЛИНІ !!! P.S. Шантажем можновладців, Батов Г.Ф. домігся працевлаштування викладачем в ЛВПУ. Управління О і Н переконує: засуджений злочинець – ЗЕК -дякуючи добрим дядям з прокуратури ,покарання не відбував (засуджений за КК України) і освіта сумісні. Яким правовим документом це може підтвердити управління освіти, в особі Загреви В. ; Плахотної Л. ; Ткачука О . А най-най перщими ОДА Волині в особі губернатора - Гунчика В.П. та заст. Мишковець С.Є. в курсі куратор по освіті Волині О. Курилюк і міністр Ліля Гринєвич підписалась під ганебною відпискою , до тіла генерал - губернатора савченко на особистий прийом з 2018 р. так і не допустили ... Корупційні схеми ... Бюрократична тяганина ,,, пудрять мізки - замізть вирішення
11 Вересня 2019, 02:18
Призначатиме очільників закладів професійної та професійно-технічної освіти управління освіти міської ради за погодженням із МЕРОМ. Це відбудеться після конкурсного відбору, який здійснюватиме комісія мінімум з 9 осіб.<br/><br/>Про час і місце проведення конкурсу повідомлятимуть громадськість на офіційному сайті управління освіти Луцької міської ради та сайті Луцькради не пізніше, ніж за 5 днів до його проведення.<br/><br/>До складу конкурсної комісії входять: заступник міського голови; голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови; працівники управління освіти Луцької міської ради, представники педагогічного колективу; громадського об’єднання батьків учнів відповідного закладу та громадського об’єднання керівників закладів професійно-технічної освіти міста Луцька, директор науково-методичного центру професійно-технічної освіти.<br/><br/>Встановили також критерії для директорів. Це має бути людина з українським громадянством, яка вільно володіє державною мовою та має повну вищу освіту. Обов’язкова умова – педагогічний стаж на керівних посадах у системі професійної освіти або галузі економіки не менше трьох років.
16 Вересня 2019, 21:29
з сайту батов Г. ф.<br/>Обісрали ВАС , як кури драбину. Комусь скоро ви приглянетесь...? Не важко здогадатись, кому саме. Всі, хто починає не з краденого, починають із малого, а не з...&amp;quot;закладу розпусти &amp;quot; - тільки відкрився, а вже в має діри , і засвітився. Що буде далі?&amp;quot;. Далі треба, відбивати напади акул ,віддати їм того крокодила ,на сєдєніє. . . Повивозили все , що треба й не потрібне . Кабель електричний , електро двигуни , котли нержавіючі кубові водонагрівні , матеріали, бойлерну, калдориферну ... ВЖЕ дійшла черга до металевих стелажів (спустошених ХЕРОВНІКАМИ), - порізали Й З БЛАГСЛОВІННЯМ державних ДЯДЬКІВ ... управлінської ЛІДИ тьоті , тандему псалтири с с з управляющим нинішнім дуректором м п максимчуком - ВИВОЗИЛИ , ВИВОЗЯТЬ мають твердий намір вивозити далі ... Злодійство - дія продумана, спрямована на придбання матеріальних цінностей, для декого це єдиний спосіб заробітку. Досить часто злодії страдають клептоманією. Клептоманія - паталогічно сильне бажання вкрасти що-небудь, що зазвичай не супроводжується потребою мати вкрадені предмети. В україні 80 відсотків усіх втрат фірм, організацій (в т.ч. навчальних закладів) складають крадіжки, вчинені персоналом. При цьому 97 відсотків таких крадіжок залишаються нерозкритими. Причиною нерозкриття є &amp;quot;ділення&amp;quot; краденого злодіями з &amp;quot;потрібними&amp;quot; в таких справах людьми, а також небажання керівників &amp;quot;засвічувати&amp;quot; злодійство.
28 Вересня 2019, 00:59
... Давати слово та не дотримувати його??? Це компетентно!!! Розберіться в ситуації... Всі компетентні органи та громадяни вже всі все знають!!!
30 Вересня 2019, 23:59
Директор луцького училища, якого засудили за вимагання грошей в учнів, заявив про тиск з боку слідчих<br/>вівторок, 04.06.13 13:55Директор луцького училища, якого засудили за вимагання грошей в учнів, заявив про тиск з боку слідчих<br/>Колишній директор Луцького ВПУ №9, якого засудили за вимагання коштів з учнів навчального закладу, намагався звільнитися від відповідальності. Натомість прокурор, навпаки хотів обтяжити вирок до позбавлення волі, - інформує «Під прицілом».<br/><br/>Відтак, сьогодні в Апеляційному суді Волинської області відбулося судове засідання по справі Генадія Батова. Нагадаємо, що рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області директора ВПУ №9 буловизнано винним у вчиненні злочину, за статтею 183 ч. 2 КК України, а саме незаконна вимога оплати за навчання у державних чи комунальних навчальних закладах. Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 10 тисяч гривень з позбавленням права обіймати посади в держаних навчальних закладах терміном на 1 рік.<br/><br/>Зокрема, чоловік впродовж 2009-2011 років вимагав з учнів, які вступили до ВПУ, та їх батьків перераховувати кошти на рахунок благодійного фонду, створеного при училищі.
01 Жовтня 2019, 10:43
- Що думають ... ? - ... реформатори виявились звичайними КРАДІЯМИ ... ! ! !
03 Жовтня 2019, 10:41
...вєрняк реморми - будуємо майбутнє заходимо на сайт батов геннадій федорович . Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця батова і К* до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! НЕ РЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ - БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО !!!
03 Жовтня 2019, 11:34
Трудовий спір від початку 2000р.р. - затягнувся , в слідуючий раунд підключаємо Міністарство праці та соцполітики з питань виплати заробітної плати . 8 800 287 12 30 ; м. КИЇВ 01001 з позначкою &amp;quot; Для Держнагляд праці &amp;quot; Мінпораці . вул. Еспланадна 8 / 10 та інщих ..
11 Жовтня 2019, 10:05
Мають про , що говорити в колективі ЛВПУ після урочистих і корпоративу до дня вчителя ...наприклад про те як бичара нагороджував гієн - собак падальщиків - за розкрадання ...
14 Жовтня 2019, 00:39
Результати *фронтальної перевірки* корумпованими романюками,плахотними ,загревами, ткачуками грушками - злодюжками... будуть оцінені і зрівнянні з перевіркою антикорупційними структурами - до яких готуються відповідні звернення. Гена тримай карман ширше! Бажано фіксувати розміри встановлених гонорарів ((своїм весільним перевіряючим)) за підтвердження відповідності, з їхньої подачі розореної &amp;quot;списаннями&amp;quot;-пограбуваннями матеріальної бази . Якості навчального процесу з двома - трьома учнями присутніми на заннятях - ведемо уроки за щастя - ганьба директорії - норма училищного сьогодення. Буде виявленно ПЕРЕМОЖЦІВ соцзмагання в номінаціях : найдорожчий екзамен ; найдорожчий залік ; найдорожча перевірочна робота ... про мародерсько-драконівські розцінки вишукані дурокторією для прикладу 1т500грн-з ростом до безпредєла з носа відомо широкому кругу...; найдорожчий подарунок керівникам дорогеньким нашим на випуск груп ,найдорощі хабарі по ходу *навчального процесу*;... ОКРЕМА номінація - відзнака *чорному археологу&amp;quot; за призванням , зраднику по духовній суті,відзначимо як полісський злодій З,14гданець методист НМЦ &amp;quot; готує &amp;quot; і тч. захисників Вітчизни . Як ще один великий%поліський комбінатор максимчук вибудував піраміду прикарманення благодійних коштів ... брали з учнів та батьків готівку , а їм видавали =накладні= , + акти + про нібито куплені ІнСтРуМенти ( по факту назване обладнання , інструменти , заводи надавали як безкоштовну допомогу на навчальні цілі - ВЗНАЛИ надавати ПЕРЕСТАЛИ ). Буде повідомлено в яких напрямках поліські-комбінатори збували : електро... двигуни , тени , ; продукція виготовленна учнями майстрами і матеріали придбані за державні кошти ... точки реалізації ... гроші від якої покладені в кишені . ...координати гостинних точок де наливають педохронам які очолювані псалтирою сс ... точки ! для опреділення середньодобової дози налитої заст.директора виписуйте векселі обліку . Будуть ще *цікавенькі* нюанси... <br/><br/>4 грудня 2015, 22:38 Відповісти<br/>платіть $ ; євро ,<br/><br/>Якщо батову і решті шпани , кончених освінянських гопників з банди пана Гріціяна Гнилички й самому Гріціяну повідрубувати голови . То після екзекуції вони ще 2-3 години будуть гребти з сиріт і малозабезпечених (малозахищених) , приймати хабарі і займатись поборами.<br/><br/>5 грудня 2015, 22:25 Відповісти<br/>навики та звички порохоботів<br/><br/>Злочинні навики та звички самі собою не проходять. Викорінити їх можна тільки багаторічними термінами ув&amp;quot;язнення. Свиня від корита добровільно не відійде, - аж поки її &amp;quot;не попросять&amp;quot;.
17 Жовтня 2019, 10:55
... ! ! ! Увага , лайковість , досвід естонський , германський ...Надзвичайна популярність бурсацьких рагулів , - в ЗМІ цифри переглядів десятки тисяч ; цифри * проплат * ще більш вражаючі ... Крали при злодію Янику він в бігах , Пєтя посприяв гіперзлодійсту, жерли Порохів шоколад , сраки не позлипались за п*ять років ? Тепер мінімум п*ять років будемо сміятись ... планово доїмось , і за # ?/.<br/><br/>досягнення<br/><br/><br/>Некомпетентність керівництва обласного управління освіти дивує не лише в цій галузі. Тому будемо сподіватись, що вище керівництво прийме правильні рішення щодо недопущення перебування даного керівника на цій посаді. Інакше такі непорозуміння будуть не лише в профтехосвіті.
19 Жовтня 2019, 00:14
4 Травня 2016 13:23 <br/>На місце Загреви поставити чорта рогатого, то все одно буде краще за неї. Плахотна не самий гірший варіант.<br/><br/> 4 Травня 2016 14:02 <br/>Так це ж він самий і є...)))
19 Жовтня 2019, 23:07
... найбільшу непотріб яка Є в історії управління Волинською освітою - плахотну , коли замiнять? Те що у неї блат не означає, що освiта має валитись? таке враження що єдине слово яке вона вивчила це &amp;quot;захищенi статтi&amp;quot;. Все у виступах читає з бумажки ... подивiться її декларацiю: будинки, квартири, земля, декiлька авто... та вона за загреву багатша! Грошей мало, то ще влади хоче.
21 Жовтня 2019, 10:34
Луцьке ВПУ співпрацює у сфері професійно-технічної освіти з німцями.<br/><br/>Про це йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ».<br/><br/>Минулоріч на Волині стартував німецько-український проект, завдяки якому, серед іншого, наша молодь має усі шанси жити та заробляти гідно в Україні, а не шукати щастя за кордоном.<br/><br/>Реалізовувати такий потрібний проект Луцькому ВПУ допомагають німецькі партнери. Благодійна підтримка, стверджує директор навчального закладу Володимир Романюк, дає змогу оновити та підтримувати в належному стані матеріально-технічну базу училища.<br/><br/>Німецькі партнери власне сьогодні приїхали аби проаналізувати перші напрацювання проекту. Представник організації СЕКО Даніель Штрубе констатує факт що проект таки видався успішним.<br/><br/>За результатами візиту німецької делегації мають ухвалили рішення щодо подальшої долі проекту, зокрема, його можливого продовження. А загалом підбити підсумки співпраці буде змога тоді, коли студенти завершать навчання та зрештою влаштуються на високооплачувану роботу на підприємствах-партнерах.... в тій * кузні * за окрему плату плахотна , савченко та інші ...
26 Жовтня 2019, 11:37
Справедливість<br/><br/>15:15 25.10.2019<br/> Весільні - замовні журнолюги , на службі в К* корупціонерів...<br/>Дуже вже хочеться позбутися Білоуса. А він добирається справедливості... Так як його звільнили батов можна звільнити кожного. Сфабрикували акт що нібито його бачили назупинці за 15 хвилин до кінця робочого дня. І сьогодні афішиють що він прогулянок. Не прогульщиквін а борець з училищними злодіями та аферистами. Віриться в те що він їх поставить на місце а романюк повториться дорогу батова.
27 Жовтня 2019, 21:03
корупція інфо<br/><br/>21:46 26.10.2019<br/><br/>За Законом вимоги для всіх майстрів ПТО достатньо технікуму - вища технічна освітаК . По факту значна частина кадрів реформованих професійно технічних закладів пенсіонери мають базову середню , середню технічну , або середню спеціальну. І ніхто крім курсів підвищення кваліфікації ніяких зайвих вимог не ставить .( ... знай табличку ділення , або проплати дольові і працюй з 2-3 учнями які з групи в 30 чол. відвідують заняття в ЛВПУ навчальний процес від романюка , у плахотної ще зекам надають перевагу )<br/><br/>треба помножити на два і добавити прицеп<br/><br/>18:51 27.10.2019<br/><br/>Організована злочинна група яку вже четвертий рік в ЛВПУ очолює романюк в.в. К* вчиняє все більше і більше злочинів і думає що все це зійде з рук, як зазвичай. Зараз важливо привернути максимальну увагу. Надія на резонанс і розголос. Громадськість і центральна влада повинні вникнути в ситуацію. Всі події будуть перекладені і відправлені міжнародним правозахисним організаціям і в міждержавні інстанції ... за КК України в училищі засудженні вже два директори , один з засуджених на даний час в К * подіпьників
03 Листопада 2019, 11:15
Скільки раз можно ставити одне й те саме питання:&amp;quot; В чому провина Білоуса, що Батов за рішенням судів визнаний ЗЛОДІЄМ , ХАБАРНИКОМ , БАРИГОЮ і за свої &amp;quot;заслуги&amp;quot; з ганьбою звільнений з посади директора училища?&amp;quot; Так, Білоус перший із всього колективу виніс питання про корупцію в училищі, як кажуть, на люди і своїми діями довів, що був і залишається на 100% правий, про що свідчить багаточисельна підтримка членів педколективу училища і вирок суду. А ти, борзописець, пиши хоч в прозі, хоч віршами, тобі все одно не під силу полегшити злодійську долю Батова. І ще май на увазі: як для засудженого злодія, так і для його поплічників не все ще закінчелось. Їх чекають деякі зовсім неприємні для них сюрпризи. Для клоччя з К* крадія романюка ...
04 Листопада 2019, 20:25
Клоччя за борт , тільки треба вже діяти і щось реальне робити РЕФОРМАТОРИ луєві , а то тільки гнилі базари на порожньому місці ... Громада давно &amp;quot; ЗА&amp;quot;, педагоги двома руками &amp;quot; ЗА &amp;quot; - вперед !!!
05 Листопада 2019, 01:17
по подвійній таксі Показати IP 30 Жовтня 2014 18:58відповісти + 3 - 0<br/>Освітянин 17 Жовтня 2014 13:33 Плахотна говорила про 3000 пенсіонерів, яких майже треба звільнити, бо них захищає закон. Спить і бачить 3000 молодих спеціалістів, яких треба буде працевлаштовувати. Догадайтесь з трьох раз як... догадуємось до Освітянин 29 Жовтня 2014 16:55 1. Плата по таксі. Такса в доларах та євро. Смiдинська красуня до догадуємось 29 Жовтня 2014 18:31 А ранiше... яка плата була? По чём такса? Смiдинська красуня до догадуємось 29 Жовтня 2014 18:34 А яка такса була на створення посади прес-секретаря вже пiсля прийняття людини на роботу? Пишiть, будемо знати, якщо що. Смiдинська красуня до Смiдинська красуня 29 Жовтня 2014 18:36 То ж все-таки на посаду заступника i начальника на слухання прийдете. Хiба що кандидатуру свою знiмете, тодi можете не вiдповiдати.<br/><br/>конкурс Показати IP 3 Листопада 2014 09:22відповісти + 4 - 0<br/>Не задовільняють УОН училищні &amp;quot;директори&amp;quot;. Хочуть свою людину , щоб можна було без проблем закрити попередні афери і нові протягнути. - Якщо саме такого &amp;quot;спеціаліста&amp;quot; протягнуть в училище, то : як прийде так і піде. Ще й судимість відхватить ...... Передавайте, шановні, те училище до якогось ВНЗ. Ви йому ради не дасте, а те, що натворили, - саме по собі не пройде. Позбудетесь училища - будете мати хоч надію на те, що може все, нарешті, якось заспокоїться.<br/><br/>для люстр-комітетчик Показати IP 7 Листопада 2014 23:17відповісти + 4 - 0<br/>Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: &amp;quot; За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище&amp;quot;. - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? (Мишковець С. Є . багато знає і мовчить ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих грошей керівниками училища? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не &amp;quot;пахне&amp;quot; в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... &amp;quot;побудувати ще одне училище&amp;quot;, або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди &amp;quot;рухнули&amp;quot; мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?<br/><br/>ділення до для люстр-комітетчик Показати IP 10 Листопада 2014 19:02відповісти + 7 - 0<br/>Ділення - математична дія, за допомогою якої дізнаються, скільки разів одна величина вміщується в другій, одне число - в другому або у якому відношенні. Найпростіше ділити гроші. Найскладніше - теж гроші. Правильність виконання цієї дії,як правило, проводять вчителі математики. Але бувають випадки, коли після &amp;quot;виконання&amp;quot; цієї дії, перевірку проводять правоохоронці ....
12 Листопада 2019, 21:33
Ну ні як не може жити спокійно Луцьке ВПУ. Постійно воно знаходиться в центрі негативних подій вже не перший рік.І весь час це пов*язане з його директорами. За останні десяток років керувало училищем П*ять директораів. І не один з них не пішов з посади без скандалу. А двох посадовців навіть було засуджено за фінансові махінації. І, якщо один з них після суду пішов &amp;quot;тихесенько&amp;quot; на пенсію, то Батов умудрився залишитись в училищі на посаді викладача. Уявіть собі: ЗЛОЧИНЕЦЬ ще і досі працює в навчальному закладі. Нонсенс! Але, прочитавши статтю &amp;quot;Обезголовлене училище&amp;quot; в газеті &amp;quot;Хроніки Любарта&amp;quot;, приходиш до висновку, що тут не має, чому дивуватись. Любі питання у нас в Луцьку можна вирішувати не за законом, а &amp;quot;по понятіям&amp;quot;. Так само, як і за часи правління... Шкода тільки володимира романюка з його 72 % ?! , в Гаранта Конституції України - 73 %. Ймовірно, чоловік вже святкував перемогу , тріумфу не було меж , пропхули бичару колгоспного і так назвали без виконання обовязкових умов в &amp;quot;конкурсі&amp;quot;. Але... джекпот . Сьогодні в училищі масово почали &amp;quot;спливати&amp;quot; нові ще не оприлюднені&amp;quot;справи&amp;quot; самого джекпоту , його попередників, наступників, управлінців...фальшивих судів па правопохоронців . З часом те &amp;quot;нове&amp;quot; вийде з стін училища і стане надбанням громадськості. Буде цікаво....
20 Листопада 2019, 09:43
Мати учня<br/>Шановні, підкажіть до кого звернутися. Проблема така, на батьківських зборах з першокурсників вимагають купівлю нових комп'ютерів для нормального навчання дітей на спеціальності &amp;quot;оператор з обробки інформації та програмного забезпечення&amp;quot;. Керівник групи виходить зі зборів і вимагає це вирішувати,,ніби без неї. Діти і батьки налякані та шоковані,адже при вступі нам такого сюрпризу не повідомили.Ідіть діти вчитись,тільки вчитись немає на чому???<br/><br/>19 листопада, 15:27 Відповісти<br/>результати реформ<br/><br/>Загальновідомо ( запозичено естоно-німецький досвід) відвідують заняття 1-2 учні з групи чисельністю 30 чол ). ... на педагогічній раді наголос на гр. 41 ставив директор В,В,Романюк : &amp;quot; ... мені відомо , що вже пів року група на &amp;quot; уроки &amp;quot; не ходить ...&amp;quot; . Хотіли ? Маєте ! Платили ? ... На далі . Тільки в славному Луцькому ВПУ Випускаємо: ! ! ! Плавців , - рекордні результати &amp;quot; ПО сухому &amp;quot; / без води / зафіксовані Сферою ТВ , : !!! ВПУ на запит ринку проводить підготивку !!! : високо... ( не монтажників - висотників ) . Назвемо так , не важливо як ... високо кваліфікованих : Плавців ... , ( в програмі підготовки стрибки з вишки ). ___________ до мами учня ... У Вас не є проблема ; Ви вже в черзі . В часи перемін - не є сюрпризами , заспокойтесь , не лякайтесь ... Ваш вібір -знали куди йдете. Все буде хороше ....
04 Грудня 2019, 23:11
Як таку брехню можна гнати, пане в в гомнюк? Пост здав В.М. Овсянніков ... Перелічені вами недоліки в першу чергу стосуються вас особисто. А &amp;quot;перейменування&amp;quot; посади заступника в ЛВПУ - елементарна афера при сприянні ВОДА ,управління освіти, методичного центру яке зробило вас директором цього училища ніби то по конкурсу ... .Дєятєлі таких мистецтв з званях заслужених ... на посадах ... елітні аферисти , ледарі бездарні , пянчуги й злодії , або ті , що &amp;quot;передком&amp;quot; в ролі підстилки для пяниці пробивали свій шлях , ... У вас дуже багато попередніх місць роботи - більше трьох років ви майже ніде не затримувались, скрізь вас підлабузника угодника гнали ... Одна справа обматюкати п*яного конюха в колгоспі, чи накричати на сільську жінку, (продовжуємо на бурсацьких які на відіну від тебе не брехели і не крали) яка щось там поцупила в колгоспі - інша справа працювати в навчальному закладі, де більшість працівників мають вищу освіту. Ваша проблема не стільки в тому, що ви зовсім не знаєте специфіки роботи училища, скільки в тому, що ви не хочете її знати, Крім ремонтів, де можна відмити гроші, вас більше нічого не цікавить. Зробіть правильний висновок, інакше ви повторите дорогу батова! На слизькій дорозі , горький пяниця-батов зайшов блище . Він Росу С. - секретаря генерального директора ДПЗ-28 <br/> (нині СКФ ) з вимогами до кадрів такого маштабу ... / ітелектуальним рівнем розвитку в рази вищим , разом взятої директорії / не зміг би звільнити - розвиток амеби ,- вищий ніж у вовочок романюка та богданця.
06 Грудня 2019, 10:04
Нічого на Землі <br/> не відбувається випадкову @@@@@УУУУУУУУУУУУУуууууууууууу ! ! !
07 Грудня 2019, 01:11
в день О Невського<br/>06.12.2019 09:04<br/><br/> Відбулось слухання в суді .. Мені - Білоусу В ., як позивачу дивно чути такі оцінки від людей випадкових далеких від освіти ,( кадровику - з його заяви в суді : &amp;quot; Працюю в училищі з травня 2019р... Брав участь у двох війнах ...( видайте Макаренку , маузер в одну руку , в другу парабелум ) ... за себе не ручаюсь пбо я тоже інвалід 2 групи війни ... можу не стриматись ...) В штаті контрактної особі ВВ романюка - яка незрозуміло як отримала високу посаду директора ЛВПУ свій кілер ?!. Адже Володимир не великий князь навіть немаючи необхідного для конкурсанта 3-річного стажу роботи у сфері по суті , ця людина – дилетант у галузі освіти. Як він може давати якісь серйозні оцінки навчальному процесу - зварник ручного зварювання в 21 столітті для дибільного - високотехнологічна професія за групою закрілено трьох на чолі з ЗЕКОМ батовим ... роботі Білоуса В.Г .* Ветерана праці * який суміщаючи роботу майстра і викладача випускав групи ГАЗОЕЛЕКТРОЗЕАРЮВАЛЬНИКІВ , ЗВАРЮВАЛЬНИКІВ НА НАПІАВТОМАТИЧНИХ МАШИНАХ , КОНТРОЛЕРІВ ЗВАРЮВАЛЬНИХ РОБІТ з назви можна впевнено сказати кваліфікаційний рівень чуть-чуть вищий . Тільки на освітянській ниві в 5.5 раз = 22,5 років працював , загальний стаж з 1975р. по 2019р, а не очолював злочинне угрупування крадіїв Державного майна і коштів Державного ЦЗ , готовий за для власної наживи порушувати Конституційні права , за гроші Закони України !<br/><br/><br/>КОРУПЦІЯ переможена<br/>06.12.2019 17:55<br/>Склалось враженя , що ми знаходимось не в суді , а в школі на зборах частини класу перед посв*ятою в ЖОВТЕНЯТКА ! Суддя особливо УВАГА ! На клопотання долучити до матеріалів справи в трудовому спорі, відповідь по суті справи Білоусу В.Г. з прокуратури ... сказала , що вони ждуть до свята подарунки : КВІТИ , КОНВЕРТИ ! ! ! Клопотання не той подарунок який варто долучити , Позивні вимоги мали б бути в суді давним - давно , які в матеріалах наданих ЦБПД давним - давно отриманих . / центром безоплатної правової допомоги ./
08 Грудня 2019, 10:20
відомий лідер (на модерації) до ставленик Пустовіта Показати IP Сьогодні 08:12відповісти + 0 - 0<br/>18 педагогічних працівників нагороджені нагрудним знаком «Відмінник освіти України»: Батов Г.Ф., Касянчук М.В., Овсянніков В.М., Жарікова І.В., Кошинська М.І., Андріюк О.Г., Моклиця В.Й., Свирида М.А., Пилипюк В.П., Гущик В.А., Ситник С.А., Сохацька Т.В., Леснік Н.М., Максимчук С.П., Ничипорук М.Я., Бондзюк А.Х., Мазур С.П., Максимчук О.І. --------------------------------------- Хочеться відмітити в Луцькому ВПУ дуже якісний склад працівнинів ! Очолює список вімічений Знаком якості від ОіН ...* засуджений за ст. 183 КК України - БАТОВ ГЕННАДІЙ ФЕДОРОВИЧ ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08 Грудня 2019, 10:26
Читайте ВН в коментарях під рубрикою Палиці І. П. : * Мені не подобається , як вони працюють . *
19 Грудня 2019, 23:34
Затесався * пеньок обльований * в осередок проблем для дітей 1х ; 2х класів , а вийшов за тривалий запроваджений к* реформатторів чотирирічний період . - Навчальний процес опустився в ЛВПУ на рівень молодших фахівців ясельних груп . ВИ поцікавтесь дорогенькі який рівень досягло училище - 9 ( від ФЗО до ПТУ ) в минулому столітті . В світі 21 століття , новітні технології ... Телепні і йолупи після поділу досвідом ... напрямок взяли протилужний . Вивіска ВПУ , а підготока вже на рівні ФЗО , що далі ? Батову до знаку &amp;quot; Відмінник освіти України . &amp;quot; потрібно представити до нагородження з рук президента України , по витково історія закономірно повторюється .
27 Грудня 2019, 21:52
куди збираєтесь<br/>ІМЕНА ПРОВОКАТОРІВ, ЯКІ В 2014 РОЦІ НА ВОЛИНІ «ТОРГУВАЛИ» ПОСАДАМИ, СКОРО ВИПЛИВУТЬ, – ПОЛІЩУК «Імена провокаторів, які у 2014 році вирішували, який головний лікар, лісник чи міліціонер залишиться на посаді, найближчим часом випливуть», – пообіцяв радник Луцького міського голови Ігор Поліщук...<br/><br/>19 грудня, 22:45 Відповісти<br/>Є право на працю<br/>Є право на працю<br/>Про становлення та зміст міжнародних нормативно-правових документів, які закріплюють права людини з інвалідністю. Учасники обговорили питання щодо виключення із українського законодавства та вжитку терміну «інвалід» і заміни його терміном «особа з інвалідністю» на підставі Закону України № 2249 – VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», прийнятий Верховною Радою України 19 грудня 2017 року та приведення норми діючого законодавства у відповідність до положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю.<br/><br/>20 грудня, 08:19 Відповісти<br/>ПОПОЇЩЕ !!!!<br/>ПОПОЇЩЕ !!!!<br/>21 грудня 2019 р. в ЛВПУ на базі слюсарної майстерні урочисто відкрили центр підготовки кваліфікованих слюсарів для підприємств Луцька і області. На відкриття прибули високі гості з управління освіти, ОДА, центру зайнятості, підприємств м. Луцька. Як і годиться в таких заходах, був підготовлений &amp;quot;солодкий&amp;quot; стіл з гіркими напоями. Звичайно, за державні кошти. В підготовці столу були задіяні працівники їдальні, учні груп кухарів з майстрами. З нагоди щедрого застілля були зірвані уроки - учнів відправили по домівках ... Високі гості проявили чемність і толерантність: після недовготривалого частування вони відправились по своїх службах для продовження виконання своїх посадових обов*язків. Після цього й розпочалось попоїще дирекції училища в педагогічному кабінеті . Щоб не було зайвих очей, працівникам неофіційно було надано &amp;quot;добро&amp;quot; йти додому... Деякі учасники попоїща в силу своїх особистих причин довго не засиджувались. Найбільш &amp;quot;виносливими&amp;quot; в споживанні алкоголю зі щедрими закусками в робочий час виявились директор училища Романюк В.В., його &amp;quot;права рука&amp;quot; заступник з чисто виховної роботи Свірська І.С., ще дві заступниці директора, друг директора неперевершений спеціаліст кадрової служби училища / в розмові з працівником училища щиросердечно зізнався &amp;quot;я - безграмотний бюрократ&amp;quot;/ - Мартинець М., комендантша училищного гуртожитку та ( не по своїй волі) дві обслуги!!!!! І все було б &amp;quot; шито - крито&amp;quot;: рано чи пізно &amp;quot;міроприємство&amp;quot; закінчилося б - хто пішов би додому на своїх двох, кого б повезли. ... Але на їх нещастя (а можливо й щастя - а то ще б позасинали там та о скандалились .....) під кінець робочого дня в училище по особистих питаннях до директора прийшли два мешканці мікрорайону та ще й з відеотехнікою. Не заставши директора в його кабінеті , вони завітали в шумно-галасливий педагогічний кабінет і .... були приємно вражені - очевидно понадіяллись, що і їм перепаде сотка - друга з вишуканими закусками. Та не так сталось, як гадалось. П*яний директор з матюками та кулаками накинувся на непроханих гостей, порвавши одному з них верхній одяг. Гості вимушені були викликати на свій захист поліцію. Мартинець в цей час, хоч і не дуже впевнено тримався на ногах, побіг на центральний вхід до охоронника і з вкрай нормативною лексикою &amp;quot;ти б.... м...к звільнений - пиши заяву&amp;quot; накинувся на охоронника. Вхідні училищні двері закрили. А біля входу вже зібралось чимало людей, які в цей час проходили через училищне подвір*я та маленькі дітки, яких мами привели на репетицію (орендують один із залів училища).... Освітлення на другому поверсі училища було вимкнено. В темноті бли оперативно прибрані столи. Нижчі за рангом учасники застілля, як щурі, через запасні виходи втекли з училища, а директор і ще декілька учасників попоїща забарикадувались в училищі. В цей час прибув наряд поліції. Всі спроби зайти в навчальний заклад результату не дали . Поліціянти зателефонували до директора, на що той п*яним хриплим від переляку голосом відповів &amp;quot;я вас не знаю і двері не відкрию&amp;quot;. Поліціянти склали акт і прийняли заяву від потерпілих ................................. /ДАЛІ БУДЕ/.....<br/><br/>21 грудня, 11:12 Відповісти<br/>Тренер<br/>Тренер<br/>Тепер, щоб працювати директором навчального закладу треба ще мати здібності &amp;quot;вишибали&amp;quot;. Може, варто подумати про перехід на &amp;quot;вищий&amp;quot; рівень...<br/><br/>22 грудня, 12:44 Відповісти<br/>На похмілля<br/>На похмілля<br/>За організацію попоїща на робочому місці в робочий час, за дії, несумісні з діями педагогів, тим більше керівників училища (побиття та образа нецензурною лайкою в навчальному закладі мешканців мікрорайону) головні організатори попоїща директор училища Романюк В.В. (з освітою агронома; з усіх попередніх місць роботи його скрізь гнали поганою мітлою) та заступник директор з виховної роботи Свірська І.С. ( з заочною освітою політолога; вигнали з десятого училища; осіла на посаді лаборанта шостого училища, звідки застрибнула на посаду заступника з навчально - виховної роботи ЛВПУ; після появи &amp;quot;запаху смаленого&amp;quot; посаду миттєво перейменували на заступник з виховної роботи) підлягають негайному звільненню з займаних посад без права подальшого працевлаштування на будь - яких посадах всіх освітніх закладів України. Не мають права відбутись незначним стресом і інші училищні керівники-учасники попоїща, в тому числі і ті, які не допились до свинячого крику та зуміли евакуюватись з місця злочину до приходу мешканців мікрорайону...... Інформація про ПОПОЇЩЕ в ЛВПУ буде доведена до відома всіх начальних закладів м. Луцька та області (школи, училища, коледжі, технікуми, університети), всіх державних установ м. Луцька, правоохоронних органів, всіх міністерств України, Генеральної Прокуратури, Президента України.!!!<br/><br/>22 грудня, 13:25 Відповісти<br/>генделик<br/>генделик<br/>&amp;quot;Належним&amp;quot; чином відкрили навчально - практичний центр. Тільки, хто тепер піде навчатись до навчального закладу, де всі керівники - п&amp;quot;яниці. Відмінили уроки, вигнали учнів на вулицю - так нетерпілось випити! Та ще й в педагогічно - методичному кабінеті! Понапивались в робочий час до безтями, побили відвідувачів училища, ще й одяг порвали ... В нападі на гостей крім п&amp;quot;янізного директора, приймали участь і його заступниці, перешкоджаючи відеозйомці. Браво, браво, браво!!! ---- Як і передбачалось, розпочалась кругова порука п&amp;quot;яниць - злочинців. Про це чудовищне попоїще добре відомо управлінню освіти Волинської ОДА. Але, чи взяли з п&amp;quot;яниць хоч пояснювальні записки ??? - мало віриться, що так .... Найбільшою проблемою для п&amp;quot;яниць в дні після &amp;quot;відкриття&amp;quot; було запитання &amp;quot;хто їх здав?&amp;quot; - підозрюють тих учасників попоїща, які покинули генделик до приходу гостей... Потерпілий сьогодні повертається з лікування, - завтра буде зустріч ...
10 Січня 2020, 01:17
Сфера ТВ &amp;quot; СПАЛИЛА &amp;quot; місцевого Корейко !
14 Січня 2020, 22:27
результати полюбовних бесід під дахом з продажною людинонькою / поліцією чи то міліцією , прокуратурою чи то суддею / 20:08 14.01.2020 ТУТ в бурсі... крайнього , як звично нема і небуде , КРАЛИ пили - били КРАЛИ : батова гуртківців ; богданець і к* ставили на коліна В.М. Ліщука ; від к*, завхоз панькевич , щитав з переломами ребра Коту М. вчив малонанченого, як треба пити ; одна крайність - тандем максимчук батов лідери * п*тиборства* з літроболу, з КРАЖ, з афер ,з дедебану , з фальсифікацій * вішкіл грицька, славка... і помічники заміни начальників ОіН ( знаково фігурували в сюжеті сфериТВ на цей раз подільнецею виступила плахотна ) ; то його картина як &amp;quot; Ленін на суботнику бревно ...&amp;quot; несуть по мікроайону псалтиру ,школа тьоті ліди , з п*яних глаз домагався сексуальних послуг від прибиральниці ... друга крайнісь - прибиральницю треба звільнити, оргвисновок буде звільненою - не прибрала строганину . Пояснення стружку не прибрала бо романюк взяв відро футбол пограти , до уваги не приймати , хотіла б вручну справитись могла , ато нано технології її давай . Давати треба старшаму майстру першому...
10 Жовтня 2020, 11:25
Мають твердий намір - здєлать * бурсі * фелічіту ...
11 Жовтня 2020, 00:04
Скіпідар ! ... Інструкція... Якщо Віл став мов вкопаний , змажте йому п*яту точку , сам піде, поженеться підскакуючи !
13 Жовтня 2020, 23:11
правдива_Я<br/><br/> Скільки будете відмазувати ? ? ?<br/><br/>А якими це треба бути керовніками, щоб не бачити скільки вчителів , майстрів , вихователіві учнів страдаютьї , а вони чогось чекають? Це півтора метровий ( 150 кілограмовий романюк ) бімбо - вірус! Це не щура у підвалі ловити, а це вірус якого управління ОіН Волинсьвої ОДА ніхто &amp;quot;кроху&amp;quot; не бачить і не чує і йде дуже швидко ланцюгова реакція , а вони таке * городять *, говорять , що лигар в бурсі вже не п*є.(в робочий час , кафе - бар &amp;quot;Скіф&amp;quot; обід з 12. оо-16.15 - мінестерського маштабу ) ; говорять , що романюк вже не крадій ... ? Гнати таких з посад треба , які нічого не розуміють , а ще освітою керують !
14 Жовтня 2020, 22:46
Пункт 1 ) За музикантів й крадіїв - покарання повинно бути адекватне вчиненим діям. Тому першим наслідком корупційних дій повинно бути негайне звільнення з посади з відшкодуванням шкоди та можливою конфіскацією майна у разі відсутності коштів. Пунктом 2 ) Наставнику пропойці Генці з сєлєнія Рязанської губернії ; послідовнику Вовочці з с.Промінь Луцького р-ну - другим наслідком повинна бути ДОВІЧНА заборона займати посади у органах державної влади та місцевого самоврядування... Пунктом 3 ) - й відповідно третім наслідком - увязнення у разі цивільних рецидивів (крадіжки, шахрайства, тощо)
01 Лютого 2021, 11:55
Шановні педагоги ! - колективу Луцького ВПУ ! Прибирати * сміття * не ганебно , Ви ж дозволяєте перетворювати Училище ! ? (... маючи свою директорію - відстійник для... . Навіщо добавляти непотріб з відусюд стягуючи в ... лище ; лузерів- романюків- чортин , звірських ... бо співзвучно смітєзвалище . От і живете , виховуєте , сієте в душі , лишаєте в памяті глибокий слід !!! Живете , працюєте в ганебній ... ямі ... Прикро ! ! !
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром