Першокласникам з інвалідністю подарували рюкзаки з канцелярським приладдям

29 Серпня 2019, 19:12
1822

У Палаці культури міста Луцька відбулась благодійна акція «Скоро до школи», на якій вручали рюкзаки та канцелярське приладдя для дітей з інвалідністю, які йдуть в перший клас.

29 серпня на захід запросили 45 дітей, – йдеться на сайті Луцькради.

«Дійсно, склалася гарна традиція — робити подарунки діткам, які йдуть в перший клас та потребують особливої уваги. Я дуже вдячний усім депутатам за те, що підтримали цю ініціативу.

Сьогодні ми хочемо, що б ці діти відчули, що їхній похід до школи в перший клас – це подія, яка важлива не лише для їхніх батьків, а й громаді та суспільству. Ми дуже хочемо, щоб ці дітки навчалися якомога краще, мали гарні оцінки та поведінку, а й не боялись школи, були зацікавлені у отриманні нових знань», – сказав в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Шкільне приладдя для дітей закуплено в межах реалізації Програми надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2018-2020 роки.

Також сім’ям було вручено продуктові набори від Волинського обласного фонду «Дитяча місія. України».

Довідково:

Благодійну акцію «Скоро до школи» Луцька міська рада проводить напередодні нового навчального року для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дев’ятий рік поспіль. Щороку з міського бюджету виділяються значні кошти для закупівлі шкільних портфелів та канцелярського приладдя, окрім того до акції долучається і соціально відповідальний бізнес.

Цього року благодійною акцією уже охоплено 180 дітей, зокрема:

23 дітям-першокласникам з сімей учасників АТО та 15 дітям з сімей загиблих учасників АТО було вручено портфелі;

90 дітей учасників АТО та дітей учасників АТО, які отримали інвалідність вручено канцелярію;

30 дітей з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах забезпечені канцелярським приладдям;

22 дітям-сиротам вручено вишиванки та канцелярське приладдя.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром