Скандал зі звільнення тренера в Луцьку: справою займеться суд

28 Серпня 2019, 22:08
2613

Звільнений із скандалом із луцької спортивної школи з плаванням тренер-викладач Володимир Самчук хоче поновитися на посаді через суд.

Про це пише ІА Конкурент.

За словами адвоката позивача Геннадія Півня, позовну заяву подано у четвер, 22 серпня. Відповідачем виступає КЗ «СДЮШОР Луцької міської ради».

Справу розглядатиме Луцький міськрайонний суд. Дату засідання ще не призначено.

Читайте також: У Луцьку вимагають поновити звільненого тренера на посаді

Коментарі
29 Серпня 2019, 10:31
Корупція ІНФО<br/>26 серпня, 07:22 - Відповісти<br/> 0 <br/>А як будуть долати розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом в ЛВПУ? Неугодного майстра зварювальників батов за ПРАВДУ звільнив- вигнав, не дивлячись на те, що саме зварювальна майстерня давала основний прибуток училищу від виробничої діяльності. Ключі від майстерні перейшли до старшого майстра, який успішно її розікрав. З приходом в училище директора Романюка, максимчук списав новий фрезерний верстат токарної майстерні і відправив його за вказаною директором адресою....на даному етапі крадії під чутким *кришуванням* владців і правоохоронців &amp;quot;приробили ноги&amp;quot; КАЛОРИФЕРНІЙ ! ! ! Після цієї оборудки максимчук став управляючим романюком і постійно &amp;quot;спускав на тормозах&amp;quot; питання набору групи зварювальників.... 17 січня 2019р. Білоус написав заяву на поновлення його на роботі. Дирекція якби не проти поновлення Білоуса, але проти управляючий директором, який прекрасно розуміє, що повернення незаконно звільненого майстра може закінчитись &amp;quot;каталажкою&amp;quot; для управляючого.... 18.03.2019 за направлення центру зайнятості на вакансію ( більше 20 років Білоус підходив - випускав так звані середні групи ГАЗОЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНИКІВ , ЗВАРЮВАЛЬКИКІВ НА НАПІВАВТОМАТИЧНИХ І АВТОМАТИЧНИХ МАШИНАХ , КОНТРОЛЕРІВ ЗВАРЮВАЛИНИХ РОБІТ ; ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИКІВ НАПРАВЛЕНИХ НА ПІДГОТОВКУ і перепідготовку ЦЗ - центрами зайнятості) , а от рагульсько-колгоспний парадокс для підготовки низької навіть можна назвати НАЙНИЖЧОЇ кваліфікаційної категорії складності &amp;quot; ЗВАРНИК РУЧНОГО ЗВАРЮВАННЯ &amp;quot; _ не підходить ??? ! ! ! От і товчуть воду в ступі й по сьогодні і невідомо, як і коли це все закінчиться. Якби управління освіти думало про навчальний процес в училищі, то вже давно звільнило б і свого директора, його управляючого і засудженого злочинця батова. На разі чомусь чекають з моря погоди . Ймовірна причина &amp;quot;чекання&amp;quot; - залежність управління від всіх трьох хероїв училища ...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром