У Луцьку п’яний сімейний дебошир побив патрульну поліцейську

28 Серпня 2019, 15:56
лучанин побив патрульну 1588
лучанин побив патрульну

Нетверезий чоловік, який побив співмешканку, застосував насильство до патрульної,яка приїхала на виклик.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, наприкінці травня у Луцьку наряд патрульних поліцейських прибув за викликом на сімейну сварку. У будинку на вулиці Ківерцівській правопорушник, 26-річний місцевий житель, побив свою 20-річну співмешканку.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, на зауваження поліцейських не реагував. На прохання припинити хуліганські дії волинянин вчинив непокору співробітникам поліції та наніс тілесні ушкодження патрульній поліцейській.

До правопорушника були змушені застосувати фізичний вплив та спеціальний засіб – кайданки.

На зловмисника склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 2 ст. 345 ( погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Волинянину повідомили про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів, кримінальні провадження з обвинувальним актом скерували до суду.

Підозрюваному загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також: У Луцьку перевірять магазини на зупинках

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром