«Жодне зі звернень не лишаються без відповіді», – Недопад про громадські прийоми

28 Серпня 2019, 18:46
1393

У Луцьку активно розглядають проблеми жителів міста на громадському прийомі з першим заступником міського голови Григорієм Недопадом.

Про це йдеться на офіційній сторінці посадовця в Facebook.

«Жоден громадський прийом не обходиться без питань, що стосуються сфери ЖКГ. У таких випадках найчастіше раджу людям братися за створення ОСББ, як найбільш ефективний механізм вирішення всіх питань, пов’язаних із утриманням багатоквартирних будинків», – йдеться у повідомленні.

За словами Григорія Недопада, об′єднання співвласників багатоквартирних будинків залишаться дієвими організаціями, як можуть залучати кошти з міського бюджету на здійснення ремонтних робіт у своїх будинках, починаючи від ремонту даху, утеплення будинків і встановленням ІТП, і закінчуючи внутрішніми роботами.

«Щодо громадських прийомів – учорашній був одним із найбільш чисельних, проблеми людей будуть вирішені по мірі можливостей. Особливо приємно було бачити у себе батьків із дітками, мешканців будинку, який входить до переліку тих прибудинкових територій, де буде здійснено капітальний ремонт. Не всі питання вирішуються швидко, адже можемо працювати виключно в правовому полі та при досить обмеженому фінансуванні. При цьому жодне зі звернень людей не лишаються без відповіді та відповідної реакції», – резюмував чиновник.





Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром