Драма другим складом: «Волинь» по пенальті пройшла далі у Кубку

28 Серпня 2019, 00:02
2006

У Хмельницькому сильнішим за місцеву команду виявився другий склад луцької «Волині».

Про це пише UA-Футбол.

Поєдинок між одним із лідерів групи А другої ліги і поки що середняком першої ліги почався з перевагою господарів. Цьому є логічне пояснення - у «Волині» з'явився з перших хвилин дублюючий склад.

Проте, саме підопічним Андрія Тлумака вдалася гольова атака. Зародилася вона на лівому фланзі після вкидання ауту, Ігор Карпенко поборовся за м'яч і прострілив у воротарський, де ніхто із захисників перервати передачу не зміг, а Паламар з розвороту переправив м'яч в сітку.

Наступний напівмомент виник у гостей лише під завісу першого тайму, та й то серйозної небезпеки в собі він не приховував.

Натомість господарі проявляли активність, особливо це стосується лівого флангу, де творив Віталій Каверін. Складно підрахувати скільки разів півзахисник «Поділля» ефектно і ефективно віддавав пас п'ятою на хід своїм партнерам. В результаті Гайдаш пробивав в штангу, але з офсайда, як виявилося пізніше.

Потім той же Артем зі штрафного завдав удар повз ліву «дев'ятку» воріт Леванідова. Ліповуз після оригінального розіграшу кутового пробивав трохи вище поперечини.

Також міг вразити ворота «хрестоносців» Муляр, але м'яч пройшов повз дальню стійку. Нарешті, в кінцівці тайму Воловик і Гайдаш після подачі справа банально не розібралися кому ж наносити вирішальний удар. А до воріт було метрів сім, не більше.

Другий тайм пройшов в більш спокійному темпі, вибухнувши лише в останню десятихвилинку. Детонатором вибуху став незарахований гол господарів через нібито офсайд. На повторі було помітно, що м'яч в свої ворота переправив захисник «Волині». Однак може бути, що судді порахували участь в епізоді Могіля активною, а отже закономірно скасували взяття воріт.

Проте, «Поділлю» все ж вдалося дотиснути суперника, причому знову момент закінчився автоголом. Після прострілу Морговського зліва Ульянов зрізав м'яч в свої ворота. Ян настільки завівся, що отримав жовту картку в наступному ж моменті і вона йому «відгукнулася» через пару хвилин. Морговський спробував «намалювати» пенальті, але суддя правильно розцінив епізод і пред'явив хмельничанину другу жовту картку. В екстра-таймі «Поділля» змушено увійшло в неповному складі.

Те, що підопічних Костишина на полі менше, в ході додаткових півгодини не відчувалося зовсім. Лише в кінцівці Федоренку довелося вступати в гру, але довгий час «Поділлю» вдавалося створювати самостійно небезпечні підходи до воріт. Зрештою «Волинь» все ж забила, але знову про себе нагадала жінка-боковий суддя, яка скасувала гол, тепер уже гостей, через сумнівне положення поза грою.

Серія пенальті почалася для «Поділля» краще не придумаєш, два перших удари гості змазали. Однак самі ж хмельничани розгубили перевагу в рахунку і вийшло так, що вирішальним став промах Могіля. Новачок команди явно не увійшов в цей матч і в результаті став антигероєм її вильоту з Кубку.

«Волинь» же йде далі, не задіявши в процесі гри практично нікого з основи.

Читайте також: У Луцьку навчатимуть молодих лідерів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39