Троє вінничан пограбували квартиру в Луцьку

28 Листопада 2016, 14:55
1910 Джерело: vl.npu.gov.ua

Співробітники Луцького відділу поліції затримали 28-річного, 29-річного та 46-річного жителів Вінницької області, яких обґрунтовано підозрюють у скоєнні крадіжки з однієї із квартир багатоповерхівки на вулиці Ветеранів.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волинської області.

У четвер, 24 листопада, о 17:00 до поліції надійшло повідомлення про квартирну крадіжку на вулиці Ветеранів. Зловмисники підібрали ключ до вхідних дверей та викрали з помешкання лучанки ювелірні вироби, ноутбук та мобільний телефон.

Протягом кількох годин оперативні працівники Луцького відділу поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися троє жителів Вінницької області. Під час огляду затриманих та орендованої ними квартири правоохоронці вилучили викрадені речі, відмички, пристрої для відкривання замків і газовий балончик.


«Усіх трьох затримали в порядку ст. 208 КПК України. Двоє затриманих мешканці Вінниці, ще один – мешканець Вінницького району. Усі вони раніше судимі за злочини проти власності», – повідомив Петро Шпига, керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Нині одному із затриманих, 29-річному вінничанину, обрали міру запобіжного заходу – арешт строком на два місяці.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідуання.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром