Як у луцькій школі №10 готуються до навчального року

27 Серпня 2019, 14:32
5241

У Луцькому НВК №10 першокласники з малозабезпечених сімей, діти учасників бойових дій та учні з багатодітних сімей отримали подарунки від «корпоративних друзів» школи — заводу «Кромберг енд Шуберт».

Загалом цього року в навчальному закладі  — близько півтори сотні першокласників.

Вчитель початкових класів Ірина Алексюк розповідає: «У моєму класі 25 дітей, з усіма вже знайомі. У всіх майбутніх учнів гарний настрій, вони чекають початку занять, не бояться і налаштовані дуже позитивно». 

«Підприємство нам постійно допомагає — презентує нашим школярам подарунки до Дня Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят.  І щороку, перед 1 вересням, першокласники з малозабезпечених сімей, діти учасників бойових дій та учні з багатодітних сімей отримують від «Кромберга» в подарунок якісні ортопедичні ранці», — каже жінка. 

За її словами, такі дарунки створюють особливий настрій. Мовляв, діти роздивляються їх, радіють, планують, що й в які відділення будуть складати і починають буквально рахувати дні до школи. 

«Дякуємо підприємству за підтримку, це справді важливо дітям і вчителям також, бо гарний настрій перед початком нового навчального року — це головне», — додає Ірина Алексюк.

Читайте також: «Краще, ніж вдома»: як і де відпочивають діти працівників «КроШу»

Ірина Алексюк
Ірина Алексюк










Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром