В Україні з’явилась безкоштовна профорієнтаційна платформа «ChoiZY»

27 Серпня 2019, 10:11
Фото ілюстративне 2421
Фото ілюстративне

Нещодавно в Україні з’явилась перша профорієнтаційна онлайн-платформа «ChoiZY». Наразі на ресурсі представлено 10 професій – кожна окремою відео-лекцією.

Відтепер українські підлітки можуть абсолютно безкоштовно дізнатись про різні професії. На початку літа запустилась профорієнтаційна платформа «ChoiZY». Вона представляє собою відео-лекції від представників різних спеціальностей. Журналіст, стиліст, народний депутат, адвокат,  IT-спеціаліст, PR-менеджер – і ще декілька фахів вже є на ресурсі. А з вересня на сайті щотижня з’являтимуться нові професії.

На думку засновників, платформа користуватиметься попитом, адже дозволяє побачити професію зсередини.

«Це особливо актуально сьогодні, адже за останніми даними, половина молодих українців працюють не за фахом, а третина хоче змінити напрямок діяльності, обраний раніше. Я сподіваюсь, що «ChoiZY» знизить відсоток людей, які помилились. Адже після перегляду лекції, ти точно знатимеш, чим живуть представники тих чи інших спеціальностей – і зрозумієш, чи хотів би ти займатись цим у майбутньому», – розповідає керівник платформи Олександр Павленко.

Підтвердження того, що сьогодні половина молодих українців працюють не за фахом, а третина взагалі хоче змінити напрямок діяльності, обраний раніше.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром