«Краще б вони сюди не їхали», – мер про перевантаженість пологового будинку

28 Листопада 2016, 09:32
3225 Джерело: nmj.com.ua

У Луцький клінічний пологовий будинок приїжджають народжувати зі Львова, Києва, Рівного та всієї Волинської області, що провокує перевантаженість медичного закладу.

Про це розповів Луцький міський голова Микола Романюк в ефірі телепередачі «Відкрите місто» 25 листопада, – пише «Конкурент».

Ведуча передачі Олена Чернуха пригадала, що минулого тижня з робочим візитом Луцьк відвідала делегація Львівської міської ради, до якої входили члени постійних комісій та керівники медичних закладів Львова. В рамках візиту делегація навідалася до Луцького клінічного пологового будинку.

На запитання, чому львів'ян цікавлять досягнення Луцька в медичній галузі, Микола Романюк зауважив:

«Краще б вони не їхали сюди. В нас вже скоро черга буде в пологовий будинок. В нас сьогодні народжують зі Львова, з Києва, з Рівного. Я вже не кажу, що з усієї території Волинської області».

«Вже сьогодні постає проблема в нашому пологовому будинку», – додав міський голова.

Тим не менше, Микола Романюк схвально відгукнувся щодо діяльності керівника медичного закладу Михайла Токарчука, який нібито зумів гарно налагодити роботу. Мер додав, що міська рада повинна продовжувати вкладати кошти у розвиток пологового будинку.

Також Микола Романюк зазначив, що на третьому поверсі медичного закладу почали ремонтні роботи. Щоправда, завершити їх цього року не вдасться.

 

Коментарі
28 Листопада 2016, 11:47
А ви поцікавтесь ,скільки балабасіків платять йому в лапи немісцеві.Він їх облікує,от і хай за ці гроші робить ремонти, а не за бюджетні.А цікавилися,як живе цей цар Токарчук? А живе,як король,які в нього статки.Коли ми виліземо з цієї корупціної ями і болота.Не притворяймося дурачками,так легше красти.
28 Листопада 2016, 11:50
А хіба місцеві платять??? Мені в жіночій консультації казали, що місцеві народжують безкоштовно... Я думала, що це правда... і що платять лише з інших областей
28 Листопада 2016, 12:08
2 рази були паціентами - ніхто нічого про плату не просив<br/>тільки після родів вигнали в аптеку щоб купив саморозсмоктуючі шовні нитки і &quot;бабські&quot; причандали. ну і сам попросив окрему палату, яка по прейскуранту була 150 грн<br/>я впевнений. що батьки на радощах самі пхають по кешенях персоналу. нікого не знаю в когоб просили, знаю тільки хто сам шукав кому куди тикнути
28 Листопада 2016, 13:19
Повністю з вами згідна! В Пологовому ніхто не вимагає, це не обласна лікарня! А то ми, спочатку, пхаєм у карман, а потім по форумах пишемо суми і прізвища! Будьмо людьми! А діти зараз дуже дороге задоволення!
28 Листопада 2016, 19:26
Приїхала з Києва,на плановий КР,провів Токарчук у 2014р.,ніяких коштів у мене не вимагали!Хто скільки,і кому дає,це особиста справа кожного!А Токарчук,лікар з великої букви!!!!
29 Листопада 2016, 00:44
На той час коли була вагітна не була приписана в Луцьку, але родила тут мені сказали заплатити благодійні внески хто скільки може . Заплатила 10 грн ! А лікарні не вимагали щоб їм платили !!!
29 Листопада 2016, 02:05
Токарчук хороша людина і ніхто не викачує там гроші, самі даєте, а потім кажете що беруть. І кожен з нас би брав якби хто давав)))
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром