У «ПортCity» відбувся ярмарок професій 

26 Серпня 2019, 14:33
У «ПортCity» відбувся ярмарок професій  3290
У «ПортCity» відбувся ярмарок професій 

Обирати професію – справа нелегка. Зазвичай школярі починають активно задумуватися над цим вибором лише у старших класах. А ТРЦ «ПортCity» спільно з гіпермаркетом «Там Там» влаштували незвичайне свято для маленьких відвідувачів – Фестиваль професій. Діти змогли «приміряти» на себе різноманітні професії та визначитись, яка спеціальність подобається найбільше.

Чимало маленьких волинян прийшли у торгово-розважальний центр, аби спробувати свої сили у різних галузях роботи. Про це пише 12 канал.

Майже 150 профорієнтаційних станцій функціонували на території «ПортCity»: на парковці, у холі, на арені розваг «Generator City» , на третьому поверсі ТРЦ.

Кожен учасник отримав карту фестивалю професій JOB CITY. З одного боку карти вказані назви та місця розташування профорієнтаційних станцій, з іншого – місце для наклейок, які діти отримували після виконання завдання. 

Що більше наклейок, то цінніші подарунки можна було отримати. Для того, щоб отримати мінімальний приз, потрібно було зібрати 20 наклейок. 

Ближче до вечора усі картки JOB CITY взяли участь у безпрограшній лотереї. Методом лотереї також визначили щасливчиків, які виграли планшет або  фітнес-браслети.





























 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром