Нововолинська команда газовиків виборола бронзу на Всеукраїнських професійних змаганнях

24 Серпня 2019, 18:03
1392

Аварійна бригада служби 104 «Волиньгаз» з Нововолинська посіла третє місце на III етапі Всеукраїнського конкурсу бригад АДС Центрального регіону. Змагання відбувались із 20 до 22 серпня на базі навчально-тренувального полігону АТ «Житомиргаз» у місті Черняхів. Перше місце в бригади АДС «Сумигаз», а друге  в команди «Черкасигаз».

 

Участь у професійному огляді-конкурсі брали вісім команд операторів газотранспортної мережі (ГРМ): «Чернігівгаз», «Миколаївгаз», «Сумигаз», «Хмельницькгаз», «Київоблгаз», «Вінницягаз», «Черкасигаз» та «Волиньгаз».

 

«Волинська команда, а це бригада АДС Нововолинської дільниці Володимир-Волинського відділення, виборола «бронзу» з загальною сумою балів 436,75.  Виступили гідно та продемонстрували високий рівень підготовки і професійної майстерності. Фахівці АДС виявляли та усували витоки на металевому та поліетиленовому підземних і надземних газопроводах, локалізовували пожежу на газопроводі. Результатом виступу наших фахівців ми задоволені. Вони разом із колегами щодня забезпечують безаварійне та безперебійне газопостачання в оселі понад 245 тисяч волинян і кількох тисяч підприємств та організацій різних форм власності на території області», – повідомив директор технічний АТ «Волиньгаз» Павло Козюк.

 Окремо була відзначена суддівською комісією робота волинської команди в приямку, а саме гасіння загоряння газоповітряної суміші та локалізація витоку газу. 

 Представники комісії оцінювали рівень оснащення аварійного автомобіля, теоретичні знання фахівців, наявність документації, швидкість одягання протигазу та рятувальних засобів. Головне завдання змагань  оперативно та правильно локалізувати бригаді аварійні ситуації.

У третьому етапі III Всеукраїнського огляду-конкурсу бригад АДС брали участь команди з 5 осіб: один майстер, два слюсарі з експлуатації та ремонту газового устаткування, один диспетчер газового господарства та водій автотранспортних засобів. Найкращі газовики проходили кілька конкурсних етапів, результат яких оцінювала спеціальна комісія із 12 осіб.

Перше місце
Перше місце


Ініціатором Всеукраїнського конкурсу аварійно-диспетчерських служб газорозподільних підприємств є Профспілка працівників газових господарств України. Із 38 газорозподільних підприємств України 21 команда цьогоріч бере участь у цих Всеукраїнських змаганнях. Вони  тривали впродовж серпня в трьох регіонах – Західному, Центральному та Східному. 

Читати також: 

Волиняни можуть купити газ на всю зиму за літньою ціною

Понад 50 тисяч клієнтів «Волиньгазу» користуються Особистим кабінетом

У фіналі команда АТ «Сумигаз» зустрінеться з колегами з АТ «Дніпропетровськгаз» та АТ «Рівнегаз». Найсильніші бригади АДС з трьох регіонів змагатимуться у фіналі, який відбудеться 3 вересня в місті Хмільник на базі АТ «Вінницягаз».

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024