Затримали лучан, які продавали наркотики через інтернет

23 Серпня 2019, 13:56
фото з місця події 3762
фото з місця події

Затримали трьох волинян, які у Луцьку більше року займалися збутом психотропних речовин за допомогою каналу, створеного в месенджері.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Встановлено, що 20-ти річний житель Луцька створив інтернет-ресурс з продажу психотропних речовин, шляхом залишення закладок в людних місцях Луцька. У березні 2019 року учасники групи з метою конспірації своїх злочинних дій змінили сайт на месенджер, через який можна було замовити психотропні речовини, зокрема «амфетамін» та «PVP» (альфа-кристали).

Для отримання оплати за продаж заборонених речовин зловмисник оформив електронний гаманець однієї з платіжних систем. В подальшому електронні гроші виводились на його банківську картку.

Один із фігурантів у справі, 22-х річний місцевий мешканець, отримував «товар» у службі доставки. Після цього він та ще один спільник, 18-річний лучанин, фасували та розкладали заборонену речовину в обумовлених місцях обласного центру, після чого фотографували ці місця й отримані фото викладали в мережу.

Окрім того, вони здійснювали рекламу створеного ресурсу аерозольними балончиками на фасадах будинків, у під’їздах та інших людних місцях, через який можна було придбати психотропні речовини.

Читайте також: Аварія за участю маршрутки в Луцьку: подробиці



Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024