Музею сучасного українського мистецтва Корсаків – рік!

23 Серпня 2019, 18:28
Фото ілюстративне 1111
Фото ілюстративне

Рік тому, а саме 24 серпня 2018 року, в Луцьку й в Україні загалом, відбулась неординарна мистецька подія: урочисте відкриття Музею сучасного українського мистецтва Корсаків (МСУМК).

Він досі залишається унікальним, бо жодне інше місто, включаючи Київ і Львів, не може таким похвалитися.

Це – місце, де зберігається одна з найкращих колекцій вітчизняного арту ХХ-XXI століття і живий доказ того, що неможливих стартапів не буває: за планами, масштабом фондів та здобутками музей сміливо може конкурувати з найбільшими виставковими комплексами світу. Тут експонуються роботи таких відомих українських художників як Олександра Архипенка, Тіберія Сільваші, Анатолія Криволапа, Миколи Кумановського та інших.

Команда вже реалізувала більше 15 кураторських проектів, а загальна виставкова площа становить близько 5000 кв. метрів.

З нагоди першої річниці, МСУМК цього дня радо відкриває двері та запрошує усіх поціновувачів прекрасного на безплатне відвідування усіх експозицій. А також пропонує долучитись до малювання спільної масштабної картини. Кожен може прийти, і взявши до рук пензля, долучитися до історії річниці Музею Корсаків.

«А який же іменинник без солодощів? Усім відвідувачам – солодкий комплімент! Запрошуємо з 11:00 до 20:00 у Музей сучасного українського мистецтва Корсаків!», – пишуть організатори.

Читайте також: Що може Музей Корсаків або Чому Україну треба любити до глибини кишені

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024