У Луцьку – чемпіонат серед силовиків

21 Серпня 2019, 21:06
1380

У Луцьку сьогодні, 21 сернпя, відбувся чемпіонат Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» з міні-футболу, приурочений 28-річниці Дня Незалежності України.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП в області.

У чемпіонаті взяли участь дев’ять команд. За першість змагалися команди ГУНП в області,  Управління служби безпеки України у Волинській області, Державної служби з надзвичайних ситуацій в області, Луцького прикордонного загону, Волинської митниці ДФС, Управління патрульної поліції у Волинській області, Департаменту муніципальної варти  Луцької міськради, Управління держспецзв’язку, та військової частини 1141 Національної гвардії України.

За результатами фінальних ігор перше призове місце виборола команда Головного управління Національної поліції у Волинській області. Друге місце дісталося Управлінню служби безпеки України у Волинській області та  третє місце посіла команда військова частина 1141 Національної гвардії України.

Футбольні змагання відбулись на спортивних майданчиках Волинського обласного  ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.




Читайте також: Кому присвоїли звання «Почесний громадянин Луцька»

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024